Povezane vesti
Glumac volontira u bolnici: “Kiseonik ide nenormalno brzo”
Nova 05.12.2020
Vladimir Milošević (42), glumac iz Zaječara koji se prijavio da bude volonter u Zdravstvenom centru Zaječar, nakon što je i sam preležao koronavirus, objavio je na svom Fejsbuk profilu da se u ovoj bolnici radi punom parom, a da boce sa kiseonikom "idu… »
"Kao da sam na snimanju filma variola vera": Glumac iz Zaječara bio je volonter u kovid bolnici i sada kaže: Mislio sam da je…
Blic 05.12.2020
Odeljenja u bolnici su puna. Ljudi se bore za vazduh. Boce sa kiseonikom idu nenormalnom brzinom. Doktori, sestre i tehničari ne staju, ginu od posla. Ljudi poštujte mere, ovo je uzelo maha, situacija je ozbiljna, ovako ukratko počinje svoju priču… »
Vesti dana »

Dimna bomba u skupštini Zaječara: Glasalo se uz obezbeđenje, došlo do guranja u sali i ispred nje: Kordon policije ispred zgrade (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 25 povezanih

Inferno u harkovu! Gorele stambene zgrade i prodavnice nakon ruskih udara: Ukrajinci napali kompleks kojim upravlja "gasprom" (video)
Blic pre 5 minutajoš 59 povezanih

Spremite kišobrane! Stižu kiša i olujni vetar, zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 46 minutajoš 26 povezanih

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, u Makau pecaju na ulicama
BBC News pre 6 minutajoš 21 povezana