Povezane vesti
Glumac volontira u bolnici: “Kiseonik ide nenormalno brzo”
Nova 05.12.2020
Vladimir Milošević (42), glumac iz Zaječara koji se prijavio da bude volonter u Zdravstvenom centru Zaječar, nakon što je i sam preležao koronavirus, objavio je na svom Fejsbuk profilu da se u ovoj bolnici radi punom parom, a da boce sa kiseonikom "idu… »
"Kao da sam na snimanju filma variola vera": Glumac iz Zaječara bio je volonter u kovid bolnici i sada kaže: Mislio sam da je…
Blic 05.12.2020
Odeljenja u bolnici su puna. Ljudi se bore za vazduh. Boce sa kiseonikom idu nenormalnom brzinom. Doktori, sestre i tehničari ne staju, ginu od posla. Ljudi poštujte mere, ovo je uzelo maha, situacija je ozbiljna, ovako ukratko počinje svoju priču… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
Registrovano 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila u Srbiji na teritoriji šest okruga, Batut izdao preporuke za zaštitu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 4 satijoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 19 minutajoš 27 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih