Povezane vesti
Glumac volontira u bolnici: “Kiseonik ide nenormalno brzo”
Nova 05.12.2020
Vladimir Milošević (42), glumac iz Zaječara koji se prijavio da bude volonter u Zdravstvenom centru Zaječar, nakon što je i sam preležao koronavirus, objavio je na svom Fejsbuk profilu da se u ovoj bolnici radi punom parom, a da boce sa kiseonikom "idu… »
"Kao da sam na snimanju filma variola vera": Glumac iz Zaječara bio je volonter u kovid bolnici i sada kaže: Mislio sam da je…
Blic 05.12.2020
Odeljenja u bolnici su puna. Ljudi se bore za vazduh. Boce sa kiseonikom idu nenormalnom brzinom. Doktori, sestre i tehničari ne staju, ginu od posla. Ljudi poštujte mere, ovo je uzelo maha, situacija je ozbiljna, ovako ukratko počinje svoju priču… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 25 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
Danas pre 5 minutajoš 39 povezanih
(Foto/video) Zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Najmanje 19 mrtvih, više od 200 povređenih
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 47 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 10 minutajoš 27 povezanih