Povezane vesti
"Puklo je kao da se srušio avion, čula se kuknjava": Stanari zgrade u Užicu u kojoj je došlo do eksplozije i požara nedeljama…
Blic 06.12.2020
U trenutku kada je puklo pomislio sam da se na gradu srušio na avion. Izleteo sam iz stana, u hodniku se obrušavao plafon, osećao se miris paljevine. Ne shvatajući o čemu se radi uleteo sam kod komšija, iz njhovog stana se čula kuknjava. Kroz hodnik pun… »
U eksploziji u Užicu jedna osoba povređena
Danas 06.12.2020
U eksploziji, koja se dogodila večeras u užičkom naselju Krčagovo, jedna osoba je zadobila opekotine i dva stana su uništena. Uzrok ekplozije za sada se ne zna. Prema saznanjima Danasa, snažna eksplozija se dogodila oko 18 časova u jednom stanu na drugom… »
Stanari evakuisani, prozori izvaljeni iz zidova: Detalji eksplozije u Užicu, povređena žena hitno prebačena u Beograd
Večernje novosti 05.12.2020
STANARKA zgrade (43) teško je povređena u strahovitoj eksploziji nakon koje je došlo i do požara oko 18 sati u jednoj od dvospratnih zgrada u kraku Ulice Miloša Obrenovića, blizu nekadašnje kasarne u Užicu. Ona je zadobila opekotine zbog kojih je… »
Vesti dana »
Šest američkih vojnika poginulo u padu aviona, Hegset: Vrhovni vođa je ranjen, rukovodstvo im se „skriva pod zemljom“
NIN pre 16 minutajoš 44 povezane
Zelenski pobesneo nakon šokantne odluke Trampa: "Zbog toga će vaše vojnike da napada više ruskih dronova"
Mondo pre 15 minutajoš 36 povezanih
Bivši direktor Beogradske poslovne škole pravosnažno osuđen za zloupotrebu položaja
RTS pre 36 minutajoš 26 povezanih