Povezane vesti
Nenad Jezdić: Zdržali su me u bolnici, tu sam na sigurnom
Nova 06.12.2020
Glumac Nenad Jezdić sinoć je sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović", saznao je portal Nova.rs. Glumac je danas rekao da je pozitivan na koronavirus, ali da se oseća dobro. “Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio… »
"Temperatura ga je lomila Nekoliko dana": Nenad Jezdić ima koronu, a ovo je prvi simptom koji je osetio
Blic 06.12.2020
Nenad Jezdić je juče sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović", nakon čega je uradio test na koronu koji je pokazao pozitivan rezultat. Kako saznajemo, od izvora bliskog glumcu on nije imao jake simptome, samo ga je nekoliko dana… »
Glumac Nenad Jezdić hospitalizovan zbog korona virusa!
Svet plus 06.12.2020
O situaciji sa koronom Nenad je nedavno rekao da je veoma delikatno pitanje, pa samim tim i odgovor. Nenad Jezdić hospitalizovan zbog korona virusa! Glumac je uputio svima samo ove reči... Glumac Nenad Jezdić je sa obostranom upalom pluća primljen u… »
Nenad Jezdić hospitalizovan: Glumac ima upalu pluća
Blic 05.12.2020
Glumac Nenad Jezdić je sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović". Kako saznajemo od izvora bliskog glumcu, on je trenutno stabilno i on nije životno ugrožen, a još uvek se ne zna da li je pozitivan na koronavirus. Inače, o situaciji… »
Vesti dana »

Ministar Glišić doživeo moždani udar tokom gostovanja u Jutarnjem programu na TV Pink
Bujanovačke pre 32 minutajoš 49 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 2 minutajoš 23 povezane

Er Srbija u julu prevezla više od pola miliona putnika – najprometniji mesec u 2025.
Aero.rs pre 2 minutajoš 18 povezanih

Opozicija pokušava da onemogući održavanje konstitutivne sednice Skupštine Zaječara
RTV pre 7 minutajoš 12 povezanih