Povezane vesti
Maja molila janjuša da idu zajedno pod tuš: Bivši je oduvao, surov odgovor urezaće joj se u glavu! (video)
Kurir 06.12.2020
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković su bili u rehabilitaciju i razgovarali. Janjuš je doneo Maji slatkiš koji im je podelila Monika Horvat. "Ja prvo pomislim tebi da uzmem i da donesem. Uzmi jedi, ja ću sada da idem da se istuširam", rekao je… »
Janjuš udara glavom o zid i proklinje dan kad je upoznao Maju: Svim silama je tera od sebe, a ona ni da mrdne! (video)
Kurir 06.12.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su otišli u rehabilitaciju, gde je među njima ponovo "izbila" još jedna svađa. Maju je tada Janjuš isterao iz kreveta, jer nije želeo sa njom da spava. "Majo, hajde idi lepo spavaj u krevetu, ja ne mogu ovde sa… »
Vesti dana »
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 19 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i detalji o vozovima i pruzi
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 66 povezanih
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 19 minutajoš 67 povezanih
RHMZ dao prognozu za celu nedelju: Zima ne popušta, a evo kad opet kreću padavine
Nova pre 2 satajoš 31 povezana