Povezane vesti
Hteo sam da se ubijem, da se ne mučim! Pokojni Džej ovako je 2019. godine pričao o svojoj bolesti, tad je bio ubeđen da ima…
Kurir 06.12.2020
Džej Ramadanovski je 2019. godine ispričao sve detalje kako se osećao kada mu je život zbog bolesti visio o koncu. Pevač je umro danas, 6. 12. 2020. u snu u 56. godini, a ovako je pričao o bakteriji koju je imao. "Na aerodromu sam zakačio neku… »
Srbiji će nedostajati šale legendarnog pevača: Džej hteo da glumi, a kad je pitao Todorovića da mu da ulogu, ovo je bio…
Kurir 06.12.2020
Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini u Beogradu. On je umro od posledica srčanog udara u snu, a bio je poznat kao pevač koji voli da se šali, pa i na svoj račun. Tako je jednom prilikom ispričao kada je hteo da glumi u filmu, pa se… »
Što me bre nisi uvalio u ovaj film: Urnebesna anegdota koju je Džej ispričao o Bori Todoroviću (video)
Večernje novosti 06.12.2020
VELIKI pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u Beogradu, u 56. godini života. On je preminuo od posledica srčanog udara. Džej je jednom prilikom ispričao anegdotu vezanu za glumca Boru Todorovića, i kako je pokušao da preko njega dobije ulogu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poljoprivrednici traktorima krenuli u Beograd: I danas protesti širom Srbije
Nova pre 16 minutajoš 7 povezanih
Vučević: Dodatna dokumentacija o padu nadstrešnice biće vrlo brzo objavljena
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Klinički centar Vojvodine potvrdio da je njihovo vozilo pregazilo psa
NIN pre 16 minutajoš 10 povezanih
Tramp predložio privremeno ili trajno raseljavanje stanovnika Gaze
Beta pre 34 minutajoš 10 povezanih