Повезане вести

Породица и пријатељи испратили Џејево тело у капелу

Породица и пријатељи испратили Џејево тело у капелу

Нова 06.12.2020
Легендарни певач народне музике Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години у свом стану на Дорћолу. Џеј је преминуо природном смрћу када му је срце стало у сну. У стану легендарног певача тренутно се налазе најближи… »
Недеља, а мене с вама нема... Чувени хит крије потресну причу! Џеј је пре 29 година предвидео када ће отићи

Недеља, а мене с вама нема... Чувени хит крије потресну причу! Џеј је пре 29 година предвидео када ће отићи

Курир 06.12.2020
Џеј Рамадановски умро је у 57. години у свом стану на Дорћолу у Београду. Одмах су друштвене мреже преплавиле његове песме, а "Недеља" коју је Џеј отпевао давне 1991. године је један од његових највећих хитова. Песма… »
Београдом се оре џејове песме! Недеља и химна туге и бола! Никада се престоница није овако опростила (курир ТВ)

Београдом се оре џејове песме! Недеља и химна туге и бола! Никада се престоница није овако опростила (курир ТВ)

Курир 06.12.2020
Певач Џеј Рамадановски преминуо је у 56. години у стану у Дорћолу. Изненадна смрт потресла је целу српску естраду, али и све који су волели његов глас и песме. Београдом се пуштају његове песме, а песма "Недеља", која је… »
Одрастао је сам у дому, "шибицарио" на дорћолу: Џеј кроз сузе причао о мајци која га никада није посећивала

Одрастао је сам у дому, "шибицарио" на дорћолу: Џеј кроз сузе причао о мајци која га никада није посећивала

Мондо 06.12.2020
Певач нас је напустио у 57. години, а овако је говорио о свом тешком детињству и одрастању. Певач нас је напустио у 57. години, а овако је говорио о свом тешком детињству и одрастању. Прослављени певач Џеј Рамадановски… »
Тешка судбина џеја рамадановског: Одрастао је у баракама, крао и шибицарио, а ова жена га је спасила од свега: "Кроз сузе је…

Тешка судбина џеја рамадановског: Одрастао је у баракама, крао и шибицарио, а ова жена га је спасила од свега: "Кроз сузе је…

Блиц 06.12.2020
Џеј Рамадановски умро је данас у 56. години, а мало ко зна да му је учитељица највише помогла у животу и да је њу гледао као своју мајку. - Џеј је ишао код нас у школу, учитељица му је била Даница Пекић. Она га је на улици… »
Бринула се о њему: Џеју је учитељица била као друга мајка

Бринула се о њему: Џеју је учитељица била као друга мајка

Нова 06.12.2020
Певач Џеј Рамадановски преминуо је данас у у 56. години живота. Певач народне музике имао је изузетно тешко детињство. Одрастао је на улици, а био је чак и у поправном дому. Ипак, једна жена променила је његов живот из корена… »
Мајка ме ниједном није посетила, често заплачем због тога: Џеја је пратила тешка судбина, а овако је говорио о одрастању у…

Мајка ме ниједном није посетила, често заплачем због тога: Џеја је пратила тешка судбина, а овако је говорио о одрастању у…

Курир 06.12.2020
Прослављени певач Џеј Рамадановски преминуо је у 57. години. Његов живот обележило је тешко одрастање, он је од најранијег детињства "шибицарио", а са 11 година био је смештен у један београдски поправни дом. - У књизи ћу… »
Од поправног дома до звезда: Џејева животна прича је срцепарајућа, учитељица га нашла уплаканог на улици

Од поправног дома до звезда: Џејева животна прича је срцепарајућа, учитељица га нашла уплаканог на улици

Вечерње новости 06.12.2020
ПРОСЛАВЉЕНИ фолкер Џеј Рамадановски умро је данас у 56. години усред престанка рада срца. Одрастао је у самом срцу Београда, у коме је завршио основну школу, обожавао учитељицу, певао на приредбама, шибицарио, крао, па након… »
Овако је настала најтужнија песма покојног ЏЕЈА: Недеља је свакоме терала сузе на очи, а крије тужну причу из његовог живота…

Овако је настала најтужнија песма покојног ЏЕЈА: Недеља је свакоме терала сузе на очи, а крије тужну причу из његовог живота…

Вечерње новости 06.12.2020
ЏЕЈ Рамадановски је велики део детињства провео у поправном дому, међутим, није било познато да је управо у тој установи и настао један од његових највећих хитова "Недеља". Песма "Недеља" је аутобиографска, објављена је… »

Вести дана »