Повезане вести

"Он као да је цео живот терао инат животу...": Марина Туцаковић неутешна због смрти Џеја

"Он као да је цео живот терао инат животу...": Марина Туцаковић неутешна због смрти Џеја

Телеграф 06.12.2020
- Није ми добро изгледао, он је имао операцију срца, то његово лудовање, инат животу - рекла је Марина Туцаковић. Џеј Рамадановски преминуо је у 57. години живота. Како је рекао певачев најбољи пријатељ Зоран Јагодић Руле… »
Један од последњих наступа славног певача вечерас на иоубоксу

Један од последњих наступа славног певача вечерас на иоубоксу

Телеграф 06.12.2020
ИОУБОКС слави Џеја. Вечерас у 21х на ИОУБОКС музичкој платформи славимо живот и великог уметника који нас је прерано напустио. - У његову част емитујемо ИОУБОКС сессион који смо снимили пре неколико месеци са жељом да обрадујемо… »
Јелена Карлеуша се од Џеја опростила његовим стиховима уз које данас сви плачу

Јелена Карлеуша се од Џеја опростила његовим стиховима уз које данас сви плачу

Телеграф 06.12.2020
Познати певач преминуо је у 57. години живота. Бројне познате личности жале због смрти Џеја Рамадановског. Поводом ове тужне вести огласила се Јелена Карлеуша, која се од славног певача опростила стиховима његове песме… »
"Недеља и сви сте ту... а више вас ја загрлити нећу": Хитови кроз које ће Џеј заувек живети

"Недеља и сви сте ту... а више вас ја загрлити нећу": Хитови кроз које ће Џеј заувек живети

Телеграф 06.12.2020
Чињеница је да ниједно славље ни весеље, али ни моменти највећих туга нису пролазили без његових песама. Џеј Рамадановски, фолк певач напустио нас је данас, баш у недељу као што кажу речи једне од његових најчувенијих… »

Вести дана »