Повезане вести
Изгубио сам мог брата! Лукас се скроз сузе опростио од преминулог пријатеља Џеја Рамадановског!
Мондо 06.12.2020
Један од највећих боема домаће музичке сцене умро је у 57. години. Један од највећих боема домаће музичке сцене умро је у 57. години. Вест да је легенда народне музике Џеј Рамадановки преминуо расплакала је и растужила целу… »
"На силу се трудио да буде срећан": Џеј је умро, а Марина Туцаковић је открила болну тачку његовог живота": То га је…
Блиц 06.12.2020
Џеј Рамадановски напустио нас је у 56. години живота, а вест о смрти певачке легенде потресла је естраду. Међу њима је и тесктописац Марина Туцаковић, која је прва у младости препознала да ће Џеј бити врхунски певач. - Памтићу… »
Изгубио сам мог брата, не могу да причам: Аца Лукас скрхан болом због смрти Џеја!
Вечерње новости 06.12.2020
НАШ прослављени фолкер Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години. Преминуо је због проблема са срцем. Вест о смрти певачке легенде потресла је естраду. Фото: В. Данилов Аца Лукас, који са покојним певачем Џејом… »
Вести дана »

Пожари у Србији и на Косову: стање, интервенције и последице са фокусом на Топлички округ и Шумадију
Наслови.аи пре 9 минутајош 46 повезаних

Десети дан блокада: Одређен месечни притвор за седморо ухапшених у Ужицу
BBC News пре 2 сатајош 36 повезаних

Бомба из Русије! Огласили се након Трампових претњи да ће бомбардовати Москву и Пекинг: ''Мислио је да сам луд''
Ало пре 1 сатјош 34 повезане