Повезане вести

Изгубио сам мог брата! Лукас се скроз сузе опростио од преминулог пријатеља Џеја Рамадановског!

Изгубио сам мог брата! Лукас се скроз сузе опростио од преминулог пријатеља Џеја Рамадановског!

Мондо 06.12.2020
Један од највећих боема домаће музичке сцене умро је у 57. години. Један од највећих боема домаће музичке сцене умро је у 57. години. Вест да је легенда народне музике Џеј Рамадановки преминуо расплакала је и растужила целу… »
"На силу се трудио да буде срећан": Џеј је умро, а Марина Туцаковић је открила болну тачку његовог живота": То га је…

"На силу се трудио да буде срећан": Џеј је умро, а Марина Туцаковић је открила болну тачку његовог живота": То га је…

Блиц 06.12.2020
Џеј Рамадановски напустио нас је у 56. години живота, а вест о смрти певачке легенде потресла је естраду. Међу њима је и тесктописац Марина Туцаковић, која је прва у младости препознала да ће Џеј бити врхунски певач. - Памтићу… »
Изгубио сам мог брата, не могу да причам: Аца Лукас скрхан болом због смрти Џеја!

Изгубио сам мог брата, не могу да причам: Аца Лукас скрхан болом због смрти Џеја!

Вечерње новости 06.12.2020
НАШ прослављени фолкер Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години. Преминуо је због проблема са срцем. Вест о смрти певачке легенде потресла је естраду. Фото: В. Данилов Аца Лукас, који са покојним певачем Џејом… »

Вести дана »