Повезане вести

Памтиће га само по овоме! Мина Костић видно узнемирена због смрти Џеја открила какав је заиста био (Курир телевизија)

Памтиће га само по овоме! Мина Костић видно узнемирена због смрти Џеја открила какав је заиста био (Курир телевизија)

Курир 06.12.2020
Смрт легенде народне музике Џеја Рамадановског потресла је српску јавност. Певачу је срце стало у 56. години, а са њим се опраштају све колеге и обожаваоци. Чувени хит "Славија" Џеј је отпевао са Мином Костић, која се за… »
Један од џејових највећих хитова настао је у затвору: Баладу коју је отпевао написао је овај криминалац

Један од џејових највећих хитова настао је у затвору: Баладу коју је отпевао написао је овај криминалац

Курир 06.12.2020
Популарни фолкер Џеј Рамадановски преминуо је у 57. години у свом дому на Дорћолу, услед последица срчаног удара. Он је важио за једног од најпозанијих фолк певача на нашим просторима, а иза себе је оставио бројне хитове. Једна… »
Најпознатија ЏЕЈЕВА песма настала у затвору: Написао је криминалац који је Аркану направио ожиљак, а чије тело је узидано у…

Најпознатија ЏЕЈЕВА песма настала у затвору: Написао је криминалац који је Аркану направио ожиљак, а чије тело је узидано у…

Вечерње новости 06.12.2020
ЏЕЈ Рамадановски је један од најпознатијих фолк певача на нашим просторима. Има мноштво песама у свом опусу, а већина његових нумера су велики хитови и дан данас, и вероватно никада неће престати да се певају. Једна од њих је… »
Био је поносан на њих: Ово су ћерке Џеја Рамадановског, једна је удата за певача, а млађа је ово наследила од оца

Био је поносан на њих: Ово су ћерке Џеја Рамадановског, једна је удата за певача, а млађа је ово наследила од оца

Курир 06.12.2020
Џеј Рамадановски преминуо је у 56. години у стану на Дорћоли, а иза њега су остале две ћерке коју је добио са бившом супругом Надом. Његова старија наследница Ана удата је за певача Адила Максутовића, док се Џејева друга… »
Пре 10 дана је био тако весео и певушио је: Певачица ван себе, открила шта се десило у тренутку када је чула за Џејеву смрт…

Пре 10 дана је био тако весео и певушио је: Певачица ван себе, открила шта се десило у тренутку када је чула за Џејеву смрт…

Курир 06.12.2020
Вест да је данас преминуо прослављени певач Џеј Рамадановски, након што му је стало срце, потресла је целокупну домаћу јавност, а посебно његове најближе, као и његове колеге са естраде, које су га познавале деценијама. Злата… »
Последњи дует са оцем: Џејева ћерка је пре само недељу дана поставила овај видео на Инстаграму (видео)

Последњи дует са оцем: Џејева ћерка је пре само недељу дана поставила овај видео на Инстаграму (видео)

ПРЕ само недељу дана Марија Рамадановски, млађа ћерка покојног певача Џеја Рамадановског, поставила је снимак како пева са оцем. "Ево један делић песме "Славија" коју сам отпевала са татом.Неописив је осећај када знам да је… »
Цитирала чувену песму: Карлеуша се опростила од Џеја (фото)

Цитирала чувену песму: Карлеуша се опростила од Џеја (фото)

НАШ прослављени фолкер Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години од застоја рада срца, а од певача опростила се и певачица Јелена Карлеуша. Карлеуша је цитирала рефрен Џејеве песме "Недеља". - Последњи поздрав брате -… »
Не, само не ти! Ђус плаче као киша - емотивном поруком се опростио од Џеја уз једну од његових најтужнијих песама! (видео)…

Не, само не ти! Ђус плаче као киша - емотивном поруком се опростио од Џеја уз једну од његових најтужнијих песама! (видео)…

НАШ прослављени фолкер Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години у Београду Он је преминуо од последица срчаног удара. Од преминулог певача опраштају се колеге и пријатељи. Међу првима је вест на свом инстаграму поделила… »
Ово је хорор, људи, одлазимо сви Нада Топчагић не може да дође себи после смрти Џеја - Толико ми га је жао

Ово је хорор, људи, одлазимо сви Нада Топчагић не може да дође себи после смрти Џеја - Толико ми га је жао

ЏЕЈ Рамадановски, српски фолк певач преминуо је данас у 56. години. Певачицу Наду Топчагић вест о његовој смрти дочекала је на Тари, где је случајно сазнала за страшну трагедију која је дубоко потресла домаћу јавност. - Сад сам… »
Гоца Лазаревић у сузама због ЏЕЈЕВЕ смрти: Живео је брзо и необуздано, тако је и отишао

Гоца Лазаревић у сузама због ЏЕЈЕВЕ смрти: Живео је брзо и необуздано, тако је и отишао

ЛЕГЕНДАРНИ певач народне музике Џеј Рамадановски преминуо је данас у 56. години. Естрада је у сузама, након ове тужне вести, а многе колеге и пријатељи се опраштају од популарног фолкера. Међу њима и певачица Гоца Лазаревић. -… »
Једва сам разумела како је причао: Мина Костић потресена због Џејеве смрти, описала свој последњи сусрет са певачем

Једва сам разумела како је причао: Мина Костић потресена због Џејеве смрти, описала свој последњи сусрет са певачем

ИЗНЕНАДНА смрт легендарног фолк певача Џеја Рамадановског дубоко је потресла читаву јавност, његове многобројне фанове, али и колеге, које се путем друштвених мрежа опраштају од њега. Џеј је преминуо данас, од последица… »

Вести дана »