Повезане вести

Очи пуне суза, трудну нину савладале емоције у студију: Када је угледала њега заплакала се! (видео)

Очи пуне суза, трудну нину савладале емоције у студију: Када је угледала њега заплакала се! (видео)

Мондо 06.12.2020
Млада глумица ретко говори о породици, али је сада направила изузетак. Млада глумица ретко говори о породици, али је сада направила изузетак. Нина Јанковић Дичић гостовала је у емисији "Сценирање", где је причала о трудноћи и… »
Нина Јанковић о врелим сценама са Вуком Костићем! Снимали смо то брзо и лако! А ево како ју је глумац опуштао (Курир…

Нина Јанковић о врелим сценама са Вуком Костићем! Снимали смо то брзо и лако! А ево како ју је глумац опуштао (Курир…

Курир 06.12.2020
Глумица Нина Јанковић Дичић гостује у емисији "Сценирање" на Курир телевизији. Она је отворено говорила о трудноћи, приватном животу, али и о детаљима са снимања. Она се том приликом дотакла и љубавних сцена која је имала у… »
Нина Јанковић се расплакала у сценирању! Глумица отворено о трудноћи: Сина сам дојила на снимању, доводили су ми га на сет!

Нина Јанковић се расплакала у сценирању! Глумица отворено о трудноћи: Сина сам дојила на снимању, доводили су ми га на сет!

Курир 06.12.2020
Глумица Нина Јанковић Дичић овонедељни је гост у емисији "Сценирање" која се емитује на Курир телевизији. Она је неко ко не воли да прича о приватном животу, али је сада направила изузетак. Нина је отворено говорила о трудноћи… »

Вести дана »