Povezane vesti
Čanak sumnja na koronu! Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će biti!
Pravda 07.12.2020
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak došao je na TV Pink bez maske i simptomima koronavirusa. "Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je Čanak pošto se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na… »
Čanak sumnja na koronu: Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će sutra biti…
Blic 06.12.2020
"Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je večeras predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nakon što se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na korona virus. On je jedan od gostiju emisije "Hit… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: Evropska komisija će predložiti osnivanje Evropskog saveta za bezbednost
Beta pre 4 minutajoš 47 povezanih
Milić: Mudra odluka Narodne Srbije, pozivam celu opoziciju da podrži studentsku listu
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi i težiti iseljavanju Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 33 minutajoš 21 povezana
UŽIVO Presuda bivšim vođama OVK u Hagu: Tači i Krasnići osuđeni na po 25 godina zatvora, Veselji na 18, Seljimi na 13
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 23 povezane