Povezane vesti
Čanak sumnja na koronu! Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će biti!
Pravda 07.12.2020
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak došao je na TV Pink bez maske i simptomima koronavirusa. "Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je Čanak pošto se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na… »
Čanak sumnja na koronu: Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će sutra biti…
Blic 06.12.2020
"Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je večeras predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nakon što se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na korona virus. On je jedan od gostiju emisije "Hit… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini ukazuje na značaj REM-a, vlast poziva poslanike da izglasaju novi Savet
Nova pre 31 minutajoš 22 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 21 minutajoš 18 povezanih
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 21 minutajoš 21 povezana
Da li će Amerikanci prihvatiti predlog Rusa za NIS: Ako ne - nacionalizacija verovatno jedino rešenje
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih