Povezane vesti
Čanak sumnja na koronu! Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će biti!
Pravda 07.12.2020
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak došao je na TV Pink bez maske i simptomima koronavirusa. "Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je Čanak pošto se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na… »
Čanak sumnja na koronu: Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će sutra biti…
Blic 06.12.2020
"Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je večeras predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nakon što se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na korona virus. On je jedan od gostiju emisije "Hit… »
Vesti dana »
Radnici GSP-a zadovoljni nakon pregovora u Predsedništvu: Obustavlja se javno-privatno partnerstvo sa Strelom
Mašina pre 2 satajoš 26 povezanih
"Srbiji nije potreban krnji REM koji će poslužiti da se ispune evropski indikatori"
Nova pre 1 satjoš 62 povezane
Fon der Lajen: „Pomoć protivvazdušnoj odbrani Ukrajine jedna od tema na samitu NATO“
Serbian News Media pre 52 minutajoš 47 povezanih
Naočigled policajaca bacio drogu: Uhapšen Novosađanin zbog pola kilograma marihuane
Blic pre 2 satajoš 22 povezane