Povezane vesti
Čanak sumnja na koronu! Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će biti!
Pravda 07.12.2020
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak došao je na TV Pink bez maske i simptomima koronavirusa. "Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je Čanak pošto se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na… »
Čanak sumnja na koronu: Došao u emisiju sa visokom temperaturom i bez maske: Kažu da sam negativan, videćemo šta će sutra biti…
Blic 06.12.2020
"Kažu mi da sam negativan, šta će sutra biti, videćemo" rekao je večeras predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nakon što se, kako kaže, vratio iz kovid ambulante u kojoj se testirao na korona virus. On je jedan od gostiju emisije "Hit… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane