Povezane vesti
Žene liju suze zbog statusa Mirjane Bobić Mojsilović posvećenog Džeju: Ovako ga niko nije opisao
Telegraf 07.12.2020
"Da nije bilo njega, ni jednom od ovih namunjenih frajera nikada ne bi palo na pamet da je u redu, pa makar i samo u kafani, - voleti, i patiti i pitati "Gde ću sad, moja ružo"..." Mirjana Bobić Mojsilović podelila je na Fejsbuku šta je učinila nakon… »
„Nas devojke učinio je nekako posebnim“- čuvena Mirjana Bobić Mojsilović oprostila se od Džeja
U centar 07.12.2020
DŽEJ. MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ Izašla sam sa porodičnog nedeljnog ručka, na ulicu, već se smrkavalo, duvala je strašna košava, sroljavala mi je kapuljaču sa glave i sušila suze koje su odjednom nezadrživo lile niz moje lice, i kao da je neko pritisnuo… »
Vesti dana »
Studentska akcija „Raspiši pobedu“: Prikupljanje potpisa na više lokacija (FOTO)
Šabačke novosti pre 45 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 15 minutajoš 45 povezanih
Izbori na Kosovu: Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio izlaznost do 11 sati (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 46 povezanih
Pomeren sastanak Trampa i Zelenskog: Evo kada počinje, na stolu 2 ključna pitanja
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih