Povezane vesti
Žene liju suze zbog statusa Mirjane Bobić Mojsilović posvećenog Džeju: Ovako ga niko nije opisao
Telegraf 07.12.2020
"Da nije bilo njega, ni jednom od ovih namunjenih frajera nikada ne bi palo na pamet da je u redu, pa makar i samo u kafani, - voleti, i patiti i pitati "Gde ću sad, moja ružo"..." Mirjana Bobić Mojsilović podelila je na Fejsbuku šta je učinila nakon… »
„Nas devojke učinio je nekako posebnim“- čuvena Mirjana Bobić Mojsilović oprostila se od Džeja
U centar 07.12.2020
DŽEJ. MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ Izašla sam sa porodičnog nedeljnog ručka, na ulicu, već se smrkavalo, duvala je strašna košava, sroljavala mi je kapuljaču sa glave i sušila suze koje su odjednom nezadrživo lile niz moje lice, i kao da je neko pritisnuo… »
Vesti dana »
(Foto) Kilometarske kolone na granici sa Hrvatskom: Počela puna primena EES pravila za putnike van EU
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 32 povezane
(Mape) Borba u atmosferi Naš meteorolog je upravo objavio prognozu za praznike, jedna pojava nosiće sve pred sobom, a opasni ciklon juri ka Srbiji
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Objavljeni detalji! Evo da kada će važiti smanjene akcize na naftne derivate
Telegraf pre 39 minutajoš 23 povezane
Upravo na "Blic TV" Veliki petak, dan za strogi post, tišinu i farbanje jaja: Kako ga obeležavamo i čemu nas uči?
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Zelenski: Traže da smanjimo napade na ruska naftna postrojenja; Napad na Brjansku oblast raketama "neptun"
RTS pre 4 minutajoš 25 povezanih