Povezane vesti
Džej bežao iz doma samo da bi gledao Zvezdu: Mi smo Cigani, ali smo najbolji!
Vesti online 07.12.2020
Nedavno preminula muzička zvezda Džej Ramadanovski mnogo puta je naglašavao da je veliki navijač Crvene zvezde, a da je kao dete radio razne nestašluke kako bi samo otišao da gleda crven-bele. ''МИ СМО ЦИГАНИ, АЛ' СМО… »
Delije se oprostile od džeja: Bakljada i minut ćutanja za legendu Dorćola! (video)
Mondo 07.12.2020
Dirljiv oproštaj. Dirljiv oproštaj. Čuveni folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 57. godini, a od njega se i dan kasnije opraštaju svi oni na koje je ostavio snažan utisak svojom karijerom, pojavom... Tako su se na Dorćolu, naselju… »
Džej bežao iz doma da bi gledao Zvezdu: Voleli ga svi sportisti, pevao kod Mihe na svadbi!
Mondo 07.12.2020
"Mi smo Cigani, al’ smo najbolji", rekao je pokojni pevač. "Mi smo Cigani, al’ smo najbolji", rekao je pokojni pevač. Čuveni folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 57. godini. Stalo mu je srce, a dobro je poznato da je kucalo i za… »
“Mi smo Cigani”: Džej bežao iz doma da bi gledao Zvezdu
Nova 07.12.2020
Džej Ramadanovski bio je obožavan među sportistima i navijačima, pevao je na proslavama mnogih legendi, a poznato je i da mu je srce kucalo za Crvenu zvezdu. U jednom davnašnjem intervjuu, govorio je o tome kako je dolazio pravo sa Zvezdinih utakmica… »
Rađaj sinove da budu zvezdaši: Džej bežao iz doma da gleda crveno-bele, a idol mu bio Dule Savić (foto)
Večernje novosti 07.12.2020
SMRT Džeja Ramadanovskog je potresla celu Srbiju. Od proslavljenog pevača se opraštaju pevači, sportisti, političari, a i sam Džej je obožavao fudbal i navijao je za Zvezdu. U jednom davnašnjem intervjuu, govorio je o tome kako je dolazio pravo sa… »
Vesti dana »
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 12 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu jutros u 4 sata
RTV pre 1 minutjoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTS pre 49 minutajoš 3 povezane