Повезане вести

Џеј бежао из дома само да би гледао Звезду: Ми смо Цигани, али смо најбољи!

Џеј бежао из дома само да би гледао Звезду: Ми смо Цигани, али смо најбољи!

Вести онлине 07.12.2020
Недавно преминула музичка звезда Џеј Рамадановски много пута је наглашавао да је велики навијач Црвене звезде, а да је као дете радио разне несташлуке како би само отишао да гледа црвен-беле. ''МИ СМО ЦИГАНИ, АЛ' СМО НАЈБОЉИ…''… »
Делије се опростиле од џеја: Бакљада и минут ћутања за легенду Дорћола! (видео)

Делије се опростиле од џеја: Бакљада и минут ћутања за легенду Дорћола! (видео)

Мондо 07.12.2020
Дирљив опроштај. Дирљив опроштај. Чувени фолк певач Џеј Рамадановски преминуо је у недељу у 57. години, а од њега се и дан касније опраштају сви они на које је оставио снажан утисак својом каријером, појавом... Тако су се на… »
Џеј бежао из дома да би гледао Звезду: Волели га сви спортисти, певао код Михе на свадби!

Џеј бежао из дома да би гледао Звезду: Волели га сви спортисти, певао код Михе на свадби!

Мондо 07.12.2020
"Ми смо Цигани, ал’ смо најбољи", рекао је покојни певач. "Ми смо Цигани, ал’ смо најбољи", рекао је покојни певач. Чувени фолк певач Џеј Рамадановски преминуо је у недељу у 57. години. Стало му је срце, а добро је познато да… »
“Ми смо Цигани”: Џеј бежао из дома да би гледао Звезду

“Ми смо Цигани”: Џеј бежао из дома да би гледао Звезду

Нова 07.12.2020
Џеј Рамадановски био је обожаван међу спортистима и навијачима, певао је на прославама многих легенди, а познато је и да му је срце куцало за Црвену звезду. У једном давнашњем интервјуу, говорио је о томе како је долазио право… »
Рађај синове да буду звездаши: Џеј бежао из дома да гледа црвено-беле, а идол му био Дуле Савић (фото)

Рађај синове да буду звездаши: Џеј бежао из дома да гледа црвено-беле, а идол му био Дуле Савић (фото)

Вечерње новости 07.12.2020
СМРТ Џеја Рамадановског је потресла целу Србију. Од прослављеног певача се опраштају певачи, спортисти, политичари, а и сам Џеј је обожавао фудбал и навијао је за Звезду. У једном давнашњем интервјуу, говорио је о томе како… »

Вести дана »