Povezane vesti
Aleksić: Narodna stranka i SSP su na istoj strani, mediji ne treba da dižu buru
N1 Info 07.12.2020
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da odnosi Narodne stranke i Stranke slobode i pravde ne predstavljaju "toliku dramu da bi se o tome dizala bura u medijima". "Nema nikakve dileme da smo mi na istoj strani i da se borimo… »
Aleksić: Nema drame u odnosima Narodne stranke i SSP, na istoj smo strani
Beta 07.12.2020
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da odnosi Narodne stranke i Stranke slobode i pravde (SSP) ne predstavljaju "toliku dramu" da bi se ooko toga dizala bura u medijima. "Nema nikakve dileme da smo mi na istoj strani i da se… »
Aleksić: Narodna stranka i SSP su na istoj strani
Nova 07.12.2020
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da odnosi Narodne stranke i Stranke slobode i pravde ne predstavljaju "toliku dramu da bi se o tome dizala bura u medijima". “Nema nikakve dileme da smo mi na istoj strani i da se borimo… »
Đilas: U proteklih godinu i po dana podneto 114 tužbi protiv tabloida zbog laži
N1 Info 07.12.2020
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da je u proteklih godinu i po dana podneo 114 tužbi protiv tabloida zbog "laži koje su objavljivane o njemu", kao i da se na televizijama sa nacionalnim frekvencijama u toku jednog dana 30 sati priča… »
Đilas: Dijalog vlasti i opozicije očekujem u martu, mediji i izbori da budu glavni zahtevi
Beta 07.12.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je danas kako očekuje da bi razgovori opozicije i vlasti uz posredovanja Evropskog parlamenta mogli da počnu u martu, navodeći da bi na njih trebalo da bude pozvana sva "relevantna opozicija". "Ne… »
Đilas: Dijalog vlasti i opozicije očekujem u martu, zahtevi - mediji i izbori
N1 Info 07.12.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je kako očekuje da bi razgovori opozicije i vlasti uz posredovanja Evropskog parlamenta mogli da počnu u martu, navodeći da bi na njih trebalo da bude pozvana sva "relevantna opozicija". "Ne… »
Onda gledaj lafčino, vidiš ga: Đilas odgovorio na napade
Nova 07.12.2020
Preko 30 sati gostuju ljudi na televizijama s nacionalnom frekvencijom od kojih svako priča o meni, jer treba da se prikrije haos oko korone. Da se za iduću godinu u budžetu Republike Srbije predviđa odobravanje da se potpišu zajmovi i krediti za 14,55… »
Vesti dana »
Saobraćajna nesreća kod Šapca: Brat pevača Darka Lazića poginuo na licu mesta
Euronews pre 13 minutajoš 59 povezanih
"Ako to uradite, postaće legitimne vojne mete" Amerika izdala hitno upozorenje civilima da beže, usledila jeziva pretnja Irana: Spremaju brutalne kontranapade
Blic pre 3 minutajoš 62 povezane
Trampova "mala ekskurzija": Da li su SAD i Izrael uspeli u svojoj misiji na Bliskom istoku?
Euronews pre 8 minutajoš 85 povezanih
Sraman nastup potpredsednika Skupštine Vojvodine: Nemanja Zavišić sve Hrvate nazvao ustašama
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Glas Zaječara pre 5 satijoš 27 povezanih