Повезане вести

Алексић: Народна странка и ССП су на истој страни, медији не треба да дижу буру

Алексић: Народна странка и ССП су на истој страни, медији не треба да дижу буру

Н1 Инфо 07.12.2020
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да односи Народне странке и Странке слободе и правде не представљају "толику драму да би се о томе дизала бура у медијима". "Нема никакве дилеме да смо ми на истој… »
Алексић: Нема драме у односима Народне странке и ССП, на истој смо страни

Алексић: Нема драме у односима Народне странке и ССП, на истој смо страни

Бета 07.12.2020
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да односи Народне странке и Странке слободе и правде (ССП) не представљају "толику драму" да би се ооко тога дизала бура у медијима. "Нема никакве дилеме да смо ми… »
Алексић: Народна странка и ССП су на истој страни

Алексић: Народна странка и ССП су на истој страни

Нова 07.12.2020
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да односи Народне странке и Странке слободе и правде не представљају "толику драму да би се о томе дизала бура у медијима". “Нема никакве дилеме да смо ми на истој… »
Ђилас: У протеклих годину и по дана поднето 114 тужби против таблоида због лажи

Ђилас: У протеклих годину и по дана поднето 114 тужби против таблоида због лажи

Н1 Инфо 07.12.2020
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да је у протеклих годину и по дана поднео 114 тужби против таблоида због "лажи које су објављиване о њему", као и да се на телевизијама са националним фреквенцијама у току… »
Ђилас: Дијалог власти и опозиције очекујем у марту, медији и избори да буду главни захтеви

Ђилас: Дијалог власти и опозиције очекујем у марту, медији и избори да буду главни захтеви

Бета 07.12.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас изјавио је данас како очекује да би разговори опозиције и власти уз посредовања Европског парламента могли да почну у марту, наводећи да би на њих требало да буде позвана сва… »
Ђилас: Дијалог власти и опозиције очекујем у марту, захтеви - медији и избори

Ђилас: Дијалог власти и опозиције очекујем у марту, захтеви - медији и избори

Н1 Инфо 07.12.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас изјавио је како очекује да би разговори опозиције и власти уз посредовања Европског парламента могли да почну у марту, наводећи да би на њих требало да буде позвана сва… »
Онда гледај лафчино, видиш га: Ђилас одговорио на нападе

Онда гледај лафчино, видиш га: Ђилас одговорио на нападе

Нова 07.12.2020
Преко 30 сати гостују људи на телевизијама с националном фреквенцијом од којих свако прича о мени, јер треба да се прикрије хаос око короне. Да се за идућу годину у буџету Републике Србије предвиђа одобравање да се потпишу… »

Вести дана »