Повезане вести

Преминуо глумац Тихомир Тика Арсић

Радио 021 07.12.2020
Глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 63. години након тешке болести. Тихомир Арсић био је позоришни, телевизијски и филмски глумац препознатљив по остварењима "Велики транспорт", "Игмански марш", "Пејзажи у магли"… »
Умро глумац Тихомир Тика Арсић

Умро глумац Тихомир Тика Арсић

Телеграф 07.12.2020
Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је у 64. години. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Он је, подсетимо, сасвим случајно, на детаљном прегледу сазнао је да има рак на… »
Преминуо глумац Тихомир Арсић

Преминуо глумац Тихомир Арсић

Данас 07.12.2020
Познати српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести, птеносе медији. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса. Рођен је 21. јула 1957. годинеу Земуну. Иза Арсића су… »
Представе, филмови, па политика: По овим улогама сви ће памтити Тихомира Арсића

Представе, филмови, па политика: По овим улогама сви ће памтити Тихомира Арсића

Курир 07.12.2020
Тихомир Арсић умро је данас, 7. децембра после борбе са тешком болешћу, а биће упамћен по многобројним, што позоришним, што филмским улогама. Од 1984. године био је члан Народног позоришта, где је играо представе "Ромео и… »
"Веома се мучио последњих недеља": Колеге у шоку због смрти Тихомира Арсића

"Веома се мучио последњих недеља": Колеге у шоку због смрти Тихомира Арсића

Блиц 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је 63. години након борбе са опаком болешћу, а ова вест растужила је многе. Колеге скрхане болом су се опростиле од великог глумца. - Тика је до краја био оптимиста и пун енергије. Нажалост, веома се… »

Нова 07.12.2020
Славни српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести, преносе београдски медији. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса. “У мају прошле године сам се припремао за… »
Моја ћерка бије тежу битку: Овако је Тихомир Арсић говорио о наследници пред смрт! А ево како је тада изгледао... Туга

Моја ћерка бије тежу битку: Овако је Тихомир Арсић говорио о наследници пред смрт! А ево како је тада изгледао... Туга

Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић преминуо је данас у 63. години, након тешке борбе са канцером панкреаса. Глумац је недавно говорио како о својој, тако и о борби своје ћерке Милице, која одгаја превремено рођену наследницу Ноу, глумчеву… »
Чудан је тај мој тумор! Ако ми је остала која година провешћу је у весељу: Тихомир Арсић овако је говорио о својој опакој…

Чудан је тај мој тумор! Ако ми је остала која година провешћу је у весељу: Тихомир Арсић овако је говорио о својој опакој…

Курир 07.12.2020
Тихомир Арсић умро је у 63. години после борбе са тешком болешћу. Глумац је баш пред снимање филма о човеку који умире од рака открио је лоше вести, те да болује од канцера. "У мају прошле године сам се припремао за опскурну… »
Тикине љубави: Глумац се два пута женио, а прва супруга му је била наша прослављена певачица (фото)

Тикине љубави: Глумац се два пута женио, а прва супруга му је била наша прослављена певачица (фото)

Вечерње новости 07.12.2020
ГЛУМАЦ Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. У животу, Тика је срећу нашао крај супруге Јелене, с којом је уживао у одгоју деце Вере и Арсенија, али је увек истицао и како је срећан због тога што су се он… »
Верујем у чуда: Овако је Тика Арсић говорио о својој борби са раком

Верујем у чуда: Овако је Тика Арсић говорио о својој борби са раком

Вечерње новости 07.12.2020
СЛАВНИ српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести. Тихомир Арсић је водио најтежу битку. Глумац је две године боловао од рака панкреаса, који је метастазирао на јетру и због којег… »
Још једна тужна вест: Преминуо глумац Тихомир Арсић

Још једна тужна вест: Преминуо глумац Тихомир Арсић

Србија данас 07.12.2020
Има ли краја? Познати српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса.… »
Не бојим се смрти, брине ме само да не будем ту да помогнем деци! Тихомир Арсић имао је пред сам крај само једну жељу

Не бојим се смрти, брине ме само да не будем ту да помогнем деци! Тихомир Арсић имао је пред сам крај само једну жељу

Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац је имао рак панкреаса. - Болест је ствар коју треба нормално да третирамо. Моја породица ме подржава и… »
Тика је овако говорио о болести: Један од последњих интервјуа глумца кида срце на комаде

Тика је овако говорио о болести: Један од последњих интервјуа глумца кида срце на комаде

Мондо 07.12.2020
Глумац, који нас је прерано напустио, овако је говорио о смрти. Глумац, који нас је прерано напустио, овако је говорио о смрти Глумац Тихомир Арсић преминуо је након борбе с канцером а пре тога је говорио да се не боји смрти, и… »
Тихомир Арсић изгубио борбу са тешком болешћу: Славни глумац преминуо у 63. години

Тихомир Арсић изгубио борбу са тешком болешћу: Славни глумац преминуо у 63. години

Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац је имао рак панкреаса. "Панкреас је сада одлично и ту гајим малу наду. Осећам се и понашам као да сам… »

Вести дана »