Повезане вести
Преминуо глумац Тихомир Тика Арсић
Радио 021 07.12.2020
Глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 63. години након тешке болести. Тихомир Арсић био је позоришни, телевизијски и филмски глумац препознатљив по остварењима "Велики транспорт", "Игмански марш", "Пејзажи у магли"… »
Умро глумац Тихомир Тика Арсић
Телеграф 07.12.2020
Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је у 64. години. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Он је, подсетимо, сасвим случајно, на детаљном прегледу сазнао је да има рак на… »
Преминуо глумац Тихомир Арсић
Данас 07.12.2020
Познати српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести, птеносе медији. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса. Рођен је 21. јула 1957. годинеу Земуну. Иза Арсића су… »
Представе, филмови, па политика: По овим улогама сви ће памтити Тихомира Арсића
Курир 07.12.2020
Тихомир Арсић умро је данас, 7. децембра после борбе са тешком болешћу, а биће упамћен по многобројним, што позоришним, што филмским улогама. Од 1984. године био је члан Народног позоришта, где је играо представе "Ромео и… »
"Веома се мучио последњих недеља": Колеге у шоку због смрти Тихомира Арсића
Блиц 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је 63. години након борбе са опаком болешћу, а ова вест растужила је многе. Колеге скрхане болом су се опростиле од великог глумца. - Тика је до краја био оптимиста и пун енергије. Нажалост, веома се… »
Преминуо глумац Тихомир Тика Арсић
Нова 07.12.2020
Славни српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести, преносе београдски медији. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса. “У мају прошле године сам се припремао за… »
Моја ћерка бије тежу битку: Овако је Тихомир Арсић говорио о наследници пред смрт! А ево како је тада изгледао... Туга
Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић преминуо је данас у 63. години, након тешке борбе са канцером панкреаса. Глумац је недавно говорио како о својој, тако и о борби своје ћерке Милице, која одгаја превремено рођену наследницу Ноу, глумчеву… »
Чудан је тај мој тумор! Ако ми је остала која година провешћу је у весељу: Тихомир Арсић овако је говорио о својој опакој…
Курир 07.12.2020
Тихомир Арсић умро је у 63. години после борбе са тешком болешћу. Глумац је баш пред снимање филма о човеку који умире од рака открио је лоше вести, те да болује од канцера. "У мају прошле године сам се припремао за опскурну… »
Тикине љубави: Глумац се два пута женио, а прва супруга му је била наша прослављена певачица (фото)
Вечерње новости 07.12.2020
ГЛУМАЦ Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. У животу, Тика је срећу нашао крај супруге Јелене, с којом је уживао у одгоју деце Вере и Арсенија, али је увек истицао и како је срећан због тога што су се он… »
Верујем у чуда: Овако је Тика Арсић говорио о својој борби са раком
Вечерње новости 07.12.2020
СЛАВНИ српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести. Тихомир Арсић је водио најтежу битку. Глумац је две године боловао од рака панкреаса, који је метастазирао на јетру и због којег… »
Још једна тужна вест: Преминуо глумац Тихомир Арсић
Србија данас 07.12.2020
Има ли краја? Познати српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести. Тихомир Арсић је две године боловао од рака панкреаса.… »
Не бојим се смрти, брине ме само да не будем ту да помогнем деци! Тихомир Арсић имао је пред сам крај само једну жељу
Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац је имао рак панкреаса. - Болест је ствар коју треба нормално да третирамо. Моја породица ме подржава и… »
Тика је овако говорио о болести: Један од последњих интервјуа глумца кида срце на комаде
Мондо 07.12.2020
Глумац, који нас је прерано напустио, овако је говорио о смрти. Глумац, који нас је прерано напустио, овако је говорио о смрти Глумац Тихомир Арсић преминуо је након борбе с канцером а пре тога је говорио да се не боји смрти, и… »
Тихомир Арсић изгубио борбу са тешком болешћу: Славни глумац преминуо у 63. години
Курир 07.12.2020
Глумац Тихомир Арсић умро је у 63. години после дуге и тешке болести. Народно позориште потвдило је ову тужну вест. Глумац је имао рак панкреаса. "Панкреас је сада одлично и ту гајим малу наду. Осећам се и понашам као да сам… »
Вести дана »

Ђоковић изгубио од Синера у полуфиналу егзибиционог турнира у Ријаду
Радио сто плус пре 1 сатјош 60 повезаних

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 56 минутајош 27 повезаних

„Студенти из Србије заслужују награду Сахаров, јер се боре за европске вредности“: Европосланици о ужем избору за чувено признање
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 6 сатијош 35 повезаних