Povezane vesti
Preminuo glumac Tihomir Tika Arsić
Radio 021 07.12.2020
Glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 63. godini nakon teške bolesti. Tihomir Arsić bio je pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ostvarenjima "Veliki transport", "Igmanski marš", "Pejzaži u magli", "Dečko koji obećava"… »
Umro glumac Tihomir Tika Arsić
Telegraf 07.12.2020
Narodno pozorište potvdilo je ovu tužnu vest. Glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u 64. godini. Narodno pozorište potvdilo je ovu tužnu vest. On je, podsetimo, sasvim slučajno, na detaljnom pregledu saznao je da ima rak na glavi pankreasa, a kako… »
Preminuo glumac Tihomir Arsić
Danas 07.12.2020
Poznati srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti, ptenose mediji. Tihomir Arsić je dve godine bolovao od raka pankreasa. Rođen je 21. jula 1957. godineu Zemunu. Iza Arsića su ostale brojne pozorišne… »
"Veoma se mučio poslednjih nedelja": Kolege u šoku zbog smrti Tihomira Arsića
Blic 07.12.2020
Glumac Tihomir Arsić umro je 63. godini nakon borbe sa opakom bolešću, a ova vest rastužila je mnoge. Kolege skrhane bolom su se oprostile od velikog glumca. - Tika je do kraja bio optimista i pun energije. Nažalost, veoma se mučio poslednjih… »
Predstave, filmovi, pa politika: Po ovim ulogama svi će pamtiti Tihomira Arsića
Kurir 07.12.2020
Tihomir Arsić umro je danas, 7. decembra posle borbe sa teškom bolešću, a biće upamćen po mnogobrojnim, što pozorišnim, što filmskim ulogama. Od 1984. godine bio je član Narodnog pozorišta, gde je igrao predstave "Romeo i Julija", "Rat i mir"… »
Preminuo glumac Tihomir Tika Arsić
Nova 07.12.2020
Slavni srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti, prenose beogradski mediji. Tihomir Arsić je dve godine bolovao od raka pankreasa. “U maju prošle godine sam se pripremao za opskurnu filmsku ulogu… »
Čudan je taj moj tumor! Ako mi je ostala koja godina provešću je u veselju: Tihomir Arsić ovako je govorio o svojoj opakoj…
Kurir 07.12.2020
Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle borbe sa teškom bolešću. Glumac je baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio je loše vesti, te da boluje od kancera. "U maju prošle godine sam se pripremao za opskurnu filmsku ulogu čoveka… »
Moja ćerka bije težu bitku: Ovako je Tihomir Arsić govorio o naslednici pred smrt! A evo kako je tada izgledao... Tuga
Kurir 07.12.2020
Glumac Tihomir Arsić preminuo je danas u 63. godini, nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Glumac je nedavno govorio kako o svojoj, tako i o borbi svoje ćerke Milice, koja odgaja prevremeno rođenu naslednicu Nou, glumčevu unuku. "Maltretiram decu… »
Tikine ljubavi: Glumac se dva puta ženio, a prva supruga mu je bila naša proslavljena pevačica (foto)
Večernje novosti 07.12.2020
GLUMAC Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti. U životu, Tika je sreću našao kraj supruge Jelene, s kojom je uživao u odgoju dece Vere i Arsenija, ali je uvek isticao i kako je srećan zbog toga što su se on i njegova bivša… »
Verujem u čuda: Ovako je Tika Arsić govorio o svojoj borbi sa rakom
Večernje novosti 07.12.2020
SLAVNI srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti. Tihomir Arsić je vodio najtežu bitku. Glumac je dve godine bolovao od raka pankreasa, koji je metastazirao na jetru i zbog kojeg je smršao 30… »
Još jedna tužna vest: Preminuo glumac Tihomir Arsić
Srbija danas 07.12.2020
Ima li kraja? Poznati srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti. Tihomir Arsić je dve godine bolovao od raka pankreasa.… »
Tihomir Arsić izgubio borbu sa teškom bolešću: Slavni glumac preminuo u 63. godini
Kurir 07.12.2020
Glumac Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti. Narodno pozorište potvdilo je ovu tužnu vest. Glumac je imao rak pankreasa. "Pankreas je sada odlično i tu gajim malu nadu. Osećam se i ponašam kao da sam besmrtan. Ako ti je… »
Tika je ovako govorio o bolesti: Jedan od poslednjih intervjua glumca kida srce na komade
Mondo 07.12.2020
Glumac, koji nas je prerano napustio, ovako je govorio o smrti. Glumac, koji nas je prerano napustio, ovako je govorio o smrti Glumac Tihomir Arsić preminuo je nakon borbe s kancerom a pre toga je govorio da se ne boji smrti, i da mu je u teškim… »
Ne bojim se smrti, brine me samo da ne budem tu da pomognem deci! Tihomir Arsić imao je pred sam kraj samo jednu želju
Kurir 07.12.2020
Glumac Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti. Narodno pozorište potvdilo je ovu tužnu vest. Glumac je imao rak pankreasa. - Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče… »
Vesti dana »
Tužilaštvo traži pritvor za sve uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 satjoš 16 povezanih
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana