Повезане вести
Проблеми у СНС рају: Ко више воли Вучића – Крле или Ђука
Нова 07.12.2020
Симпатизери Александра Вучића почели су међу собом да се свађају, како би се додворили "шефу". Наиме, Владимир Ђукановић од синоћ је тема појединих твитераша због свог гостовања у емисији "Хит твит", и његових изјава о члану… »
Шта стоји иза напада посланика СНС на Кризни штаб и Вучићевог извињења
Данас 07.12.2020
Дискредитација струке и подилажење бирачком телу Напад посланика СНС Владимира Ђукановића на Кризни штаб и потоње извињење председника Александра Вучића није никаква спонтана размена мишљења унутра владајуће партије већ… »
Кон одговорио на питање да ли је подрепаш и бескичмењак
Нова 07.12.2020
Др Предраг Кон одговарао је данас на бројна питања која се тичу његове каријере и партиципарања у раду Кризног штаба. “Одлуку сам донео давно, два пута сам био у прилици да сам размишљао о напуштању Кризног штаба, али решио… »
"Да ли сам подрепаш,: Бескичмењак... Нека остане тако..." Др Кон о напуштању Кризног штаба, нападима и извињењма
Блиц 07.12.2020
"Одлуку сам донео давно, два пута сам био у прилици да сам размишљао о напуштању Кризног штаба, али решио сам тај проблем у себи. Да ли сам подрепаш, бескичмењак, нека остане тако, а ја тврдим да то и није тако. Говорим тамо… »
Како је Ђука променио плочу после Вучићевог твита
Нова 07.12.2020
Један позив мења све. У овом случају није био позив, него твит, али је суштина иста. Гостујући у емисији Хит твит синоћ, посланик СНС Владимир Ђукановић за свега пола сата успео је да промени мишљење о улози др Предрага Кона и… »
Вести дана »
Прави пролећни дан у Новом Саду: Биће претежно сунчано и до 25 степени
Радио 021 пре 1 сатјош 17 повезаних
Тешка бламажа богданових Клиперса на отварању сезоне! Јута демолирала искусни тим из ЛА, Богдановић пропустио меч!
Курир пре 52 минутајош 15 повезаних