Повезане вести
Деца улице га никад заборавити неће! Виктор Савић палио бакље за Џеја на Дорћолу, па послао јаку поруку! (фото)
Курир 07.12.2020
Сви који су волели певажа Џеја Рамадановског, данас, 7. децембра одали су почаст преминулом певачу на Дорћолу. У крају где је фолкер живео гореле су бакље и орила се његова песма "Упалите за мном свеће", а тамо је присуствовао… »
Бакљада на Дорћолу у част преминулог Џеја
Нова 07.12.2020
На углу улица "Цара Душана" и "Краља Петра" Дорћолци су поставили транспарент на коме пише "Упалите за мном свеће као да ме нема". Након постављања транспарента, становници старог београдског кварта су направили и бакљаду у… »
Упалите за мном свеће: Дорћолци посветили транспарент Џеју
Нова 07.12.2020
На углу улица Цара Душана и Краља Петра Дорћолци су поставили транспарент на коме пише "Упалите за мном свеће као да ме нема". Транспарент посвећен Џеју Рамадановском, на коме су потписана београдска деца, окачен је на углу… »
Бакљада на Дорћолу у част преминулом Џеју
Нова 07.12.2020
На углу улица Цара Душана и Краља Петра Дорћолци су поставили транспарент на коме пише "Упалите за мном свеће као да ме нема". Након постављања транспарента, становници старог београдског кварта су направили и бакљаду у част… »
(ФОТО) Ексклузивно: Наочаре које је Џеј заборавио у кафани
Нова 07.12.2020
Репортер Нова.рс је у пицерији "Цесар" на Дорћолу, где је Џеј често боравио, затекао карте за играње и наочаре које је певач заборавио пре три дана, када је тамо последњи пут био. Као што се на фотографијама може видети, карте… »
Пре три дана је ту певао: Кафана на Дорћолу плаче за Џејем
Нова 07.12.2020
Запослени у локалу "Цесар" на Дорћолу испричали су за Нова.рс да су стално виђали покојног Џеја Рамадановског, те да је поменута кафана била његово омиљено место у граду, где је, између осталог, сваке године славио и славу… »
Вести дана »
У Ирану четрдесетодневна жалост због убиства Хамнеија; Трамп: Ако Иран удари узвратићемо невиђеном силом
РТВ пре 50 минутајош 42 повезане
Хрват у Дубаију добио савет који леди крв у жилама: "Потрајаће ово пар недеља, ни случајно не качи на мреже"
Телеграф пре 15 минутајош 13 повезаних
Студенти за данас у Нишу најавили протест под слоганом "Држава, то смо ми"
Нова пре 50 минутајош 5 повезаних