Povezane vesti
Kon: Drago mi je što se Vučić izvinio, ali nije mi potrebno
IndeksOnline 07.12.2020
BEOGRAD – Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da mu je drago što se predsednik Srbije Aleksanad Vučić izvinio povodoma napada na Krizni štab i na njega, ali da mu to nije potrebno. “Mi imamo samo jednog protivnika, a ja sebi ne… »
Drago mi je što se Vučić izvinio, ali nije mi potrebno: Predrag Kon nakon izvinjenja predsednika Srbije!
Mondo 07.12.2020
Predrag Kon reagovao je na jučerašnje izvinjenje Aleksandra Vučića zbog napada na Krizni štab, uključujući i one koji dolaze iz redova SNS-a. Predrag Kon reagovao je na jučerašnje izvinjenje Aleksandra Vučića zbog napada na Krizni štab, uključujući i one… »
Vučić: Izvinjavam se Konu i Kriznom štabu
Glas Zaječara 07.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se epidemiologu Predragu Konu i ostatku Kriznog štaba zbog diskvalifikacija koje dolaze i iz Srpske napredne stranke (SNS). On je dodao i da se u Srbiji „najmanje ceni odgovornost“, kao i da će za pobedu nad… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije: Velike sile nam nisu pružile podršku, moraćemo da radimo na otpriznavanju Kosova
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 29 povezanih
Izgradnja auto-puteva posle 2013. godine nadmašila prethodne decenije
Politika pre 23 minutajoš 34 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog očekivanog snega
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 50 povezanih
Studenti u blokadi objavili gde će se sve prikupljati potpisi 28. decembra: Ukupno 89 gradova širom Srbije
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih