Повезане вести
Горан Богдан отворио душу медијима: У Београду нисам чуо ниједну ружну реч због тога што сам Хрват
Телеграф 07.12.2020
"Навијам за 'Дару', дабогда освојила Оскара", каже глумац. Нема више никаквог спора - Горан Богдан је најтраженији глумац на просторима бивше Југославије. Након низа одличних улога, сада је за то стигла и конкретна потврда… »
“Имамо погрешну слику да су у Србији све сами четници, а ја никад ружну реч нисам чуо зато што сам Хрват”
Недељник 07.12.2020
Фото Недељник/Игор Павицевиц Домаћи глумац – током читања интервјуа схватићете чему овај присвојни придев – који је номинован за најбољег европског глумца и који је улогом у филму “Отац”, али и бројним улогама у српским… »
Горан Богдан: Имамо лажну слику да су у Србији сви четници, нисам у Београду чуо ниједну ружну реч због тога што сам Хрват!…
Курир 07.12.2020
Нема више никаквог спора - Горан Богдан је најтраженији глумац на просторима бивше Југославије. Након низа одличних улога, сада је за то стигла и конкретна потврда, номинација од Европске филмске академије за најбољег глумца у… »
Вести дана »

Јутро облачно, после подне разведравање, температуре до 17 степени
Глас Западне Србије пре 50 минутајош 20 повезаних

Седморо теже повређених у удесу код Сремске Митровице у стабилном стању, 15 пацијената чека отпуст
Спутник пре 1 сатјош 18 повезаних

Легендарни кошаркаш уз три прста бодрио црвену звезду: Велики Дарко Миличић гледао пад Реала!
Хот спорт пре 1 минутјош 20 повезаних

Није му било лако: Никола Јокић гледао пораз Денвера, Оклахоми драма
Вечерње новости пре 50 минутајош 16 повезаних

Седам пацијената на интензивној нези: Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице стабилно
Еуроневс пре 36 минутајош 22 повезане