Povezane vesti
Goran Bogdan otvorio dušu medijima: U Beogradu nisam čuo nijednu ružnu reč zbog toga što sam Hrvat
Telegraf 07.12.2020
"Navijam za 'Daru', dabogda osvojila Oskara", kaže glumac. Nema više nikakvog spora - Goran Bogdan je najtraženiji glumac na prostorima bivše Jugoslavije. Nakon niza odličnih uloga, sada je za to stigla i konkretna potvrda, nominacija od Evropske… »
“Imamo pogrešnu sliku da su u Srbiji sve sami četnici, a ja nikad ružnu reč nisam čuo zato što sam Hrvat”
Nedeljnik 07.12.2020
Foto Nedeljnik/Igor Pavicevic Domaći glumac – tokom čitanja intervjua shvatićete čemu ovaj prisvojni pridev – koji je nominovan za najboljeg evropskog glumca i koji je ulogom u filmu “Otac”, ali i brojnim ulogama u srpskim serijama, privukao… »
Goran Bogdan: Imamo lažnu sliku da su u Srbiji svi četnici, nisam u Beogradu čuo nijednu ružnu reč zbog toga što sam…
Kurir 07.12.2020
Nema više nikakvog spora - Goran Bogdan je najtraženiji glumac na prostorima bivše Jugoslavije. Nakon niza odličnih uloga, sada je za to stigla i konkretna potvrda, nominacija od Evropske filmske akademije za najboljeg glumca u filmu "Otac". Goranu se… »
Vesti dana »
(FOTO/VIDEO)Vanredno stanje u Los Anđelesu: Evakuacija više od 30.000 ljudi zbog požara
N1 Info pre 29 minutajoš 15 povezanih
Analiza iz Nemačke koja će Vučiću podići pritisak već u prvim danima 2025.
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Sjajni Jović, Bogdan dobar, Jang sa pola terena za pobedu (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 9 povezanih