Повезане вести
Одлазак Тихомира Арсића
Политика 07.12.2020
Најважнија позоришна улога, за коју је и сам говорио да му је најдража и најбоља коју је одиграо, био је Рогожин у „Идиоту” Фјодора Михајловича Достојевског, у режији Стеве Жигона. Драмски уметник Тихомир Тика Арсић… »
Загрлите своје најдраже и Реците им колико их волите! Последња објава ћерке Тихомира Арсића на мрежама цепа срца (фото)
Курир 07.12.2020
Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години живота, после дуге и тешке борбе са карциномом панкреаса. Тикина ћерка Милица, као да је предосетила трагедију, па је синоћ објавила на свом Инстаграм профилу поруку која кида… »
Улоге по којима ће остати упамћен Тихомир Арсић
Нова 07.12.2020
Никада више глумачке мудрости нисам осећао него сада, рекао је пре неколико месеци драмски уметник Тихомир Арсић, који је преминуо данас у 64. години после дуге и тешке болести. Позоришни, телевизијски и филмски глумац каријеру… »
Умро глумац Тихомир Тика Арсић
Блиц 07.12.2020
Глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 63. години, након тешке болести. Тихомир Тика Арсић последњих месеци водио је тешку битку са канцером панкреаса. Прослављеног глумца Тихомира Арсића публика је пре две године… »
Тешка борба тихомира арсића: Сазнао да има рак баш кад је требало да глуми човека који умире од канцера
Блиц 07.12.2020
Тихомир Арсић умро је 63. години након борбе са опаком болешћу, а како је сам причао раније, баш пред снимање филма о човеку који умире од рака открио је лоше вести, те да болује од канцера. - Пре чак 20 година сам последњи пут… »
Сећање на великог тику арсића: Понављао први разред због физичког - уместо на терен, куглу бацио на професора
Мондо 07.12.2020
Данас нас је након дуге и тешке болести напустио глумац Тихомир Арсић. Данас нас је након дуге и тешке болести напустио глумац Тихомир Арсић Славни српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 63. години после дуге и… »
Пријатељу, зар И ти? Милица Милша скрхана болом због смрти Тике Арсића - Ти си ме упознао са Жарком после представе...
Вечерње новости 07.12.2020
ГЛУМАЦ Тихомир Арсић умро је 63. години након борбе са опаком болешћу, а ова вест потресла је и глумицу Милицу Милшу која се емотивним речима опростила од њега. - Драги мој пријатељу... зар и ти... па ти се ме упознао са Жарком… »
Ово је ћерка тике арсића и биље Крстић: Ленка плени својом лепотом, али и талентом за музику (фото)
ЧУВЕНИ српски глумац Тика Арсић преминуо је данас од рака панкреаса у 64. години живота. Тика је иза себе имао два брака, први са познатом певачицом Биљом Крстић и други други са балерином Јеленом. Ћерка из првог брака Ленка је… »
Требало је да глуми човека који умире од рака: Онда је добио језиву вест - ево како је случајно сазнао да има канцер
ПРОСЛАВЉЕНИ српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је у 64. години после дуге и тешке болести. Он је имао рак панкреаса који је метастазирао на јетру. На време је сазнао за болест и одмах се подвргао терапији, а овако је… »
Потресна исповест тике арсића недуго Пре смрти: Једино ме брине ако не будем ту да помогнем деци
СЛАВНИ српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести. Глумац је две године боловао од рака панкреаса, који је метастазирао на јетру и због којег је смршао 30 килограма. Арсић је… »
Годинама је боловао од тумора: Тихомир Арсић је своју бол занемаривао, јер је његова ћерка водила још тежу битку
ТИХОМИР Тика Арсић преминуо је данас у 64. години живота, а глумац се дуго борио са опаком болешћу. Глумац је две године боловао од рака панкреаса и са овиме се борио сам, а како је већ раније причао, свој бол је занемаривао, јер… »
Смршао до непрепознатљивости и шокирао јавност: Овако је Тика изгледао само неколико месеци пред смрт
СРПСКИ глумац Тихомир Арсић преминуо је данас у 64. години живота после дуге и тешке борбе са раком панкреаса. Арсић се последњи пут појавио у јавности половином септембра, на промоцији младих офицра Републике Србије и многе… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, седморо на интензивној нези
РТС пре 6 минутајош 118 повезаних

Афера “Луна парк”: Крагујевачка власт тврди да није дала дозволу, Зборови грађана сумњају у реакцију
Сербиан Невс Медиа пре 6 минутајош 24 повезане

Шах-мат акција Партизана за гол у тополи: Послали по бурек фудбалере ТСЦ-а! (видео)
Курир пре 11 минутајош 32 повезане

Киша до краја дана очекује ове делове Србије: Ево да ли ће падати и у Београду
Телеграф пре 1 сатјош 33 повезане

„У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам „: План САД за деескалацију стања у БиХ
Данас пре 2 сатајош 23 повезане