Повезане вести
Отворена изложба фотографија Дарка Дозета "Бешеновска приношења"
Мој Нови Сад 07.12.2020
У Културном центру Новог Сада (КЦНС) у понедељак, 7. децембра, отворена је изложба фотографија Дарка Дозета "Бешеновска приношења", посвећена обнови фрушкогорског манастира Бешеново који је крајем 13. века, основао српски краљ… »
КЦНС: Отворена изложба о обнови манастира Бешеново
Дневник 07.12.2020
У Културном центру Новог Сада (КЦНС) данас је отворена изложба фотографија Дарка Дозета „Бешеновска приношења“, посвећена обнови фрушкогорског манастира Бешеново који је, с краја 13. века, засновао српски краљ Драгутин… »
Изложба фотографија Дарка Дозета о Манастиру Бешеново
РТВ 07.12.2020
НОВИ САД - Изложба фотографија Бешеновска приношења Дарка Дозета, посвећена обнови манастира Бешеново, задужбине Драгутина Немањића, отворена је у Културном центру Новог Сада. Циљ изложбе је да анимира јавност како би се… »
Бешеновска приношења
Нова 07.12.2020
07.12.2020. Нови Сад. У Културном центру Новог Сада данас је отворена изложба фотографија Дарка Дозета "Бешеновачка приношења" посвећена обнови фрушкогорског манастира Бешеново.… »
Вести дана »
УКП у згради Ректората: Репресија или неопходна истрага након смрти студенткиње
Невсмакс Балканс пре 10 минутајош 11 повезаних
“Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости”: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Нова пре 2 сатајош 5 повезаних
Возачи, наоружајте се стрпљењем Колапс на Батровцима: Ова група возача на излазу из Србије чекају чак шест сати
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
'Ово је за цело човечанство': Прва мисија са посадом ка Месецу после више од 50 година
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних
Иран оштро одговорио Трампу: "Наша цивилизација је стара 6.000 година, а ваша?"
Б92 пре 10 минутајош 38 повезаних