Повезане вести

Брнабић честитала Кривокапићу: Уверена сам да ћемо успешно развијати односе и сарадњу

Брнабић честитала Кривокапићу: Уверена сам да ћемо успешно развијати односе и сарадњу

Данас 08.12.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић честитала је вечерас председнику Владе Црне Горе Здравку Кривокапићу на избору на функцију и изразила уверење да ће односи и сарадња две земље бити успешно развијани. „Дубоко сам уверена да ће… »
Брнабић честитала Кривокапићу избор за премијера ЦГ: Упућујем искрене жеље за добро здравље Вас и Ваших грађана

Брнабић честитала Кривокапићу избор за премијера ЦГ: Упућујем искрене жеље за добро здравље Вас и Ваших грађана

Србија данас 08.12.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је новом премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу избор на ту функцију. Брнабић је у честитки навела да у име Владе Србије и у своје име, упућује искрене честитке поводом именовања… »
Брнабић честитала Кривокапићу избор за премијера Црне Горе

Брнабић честитала Кривокапићу избор за премијера Црне Горе

Блиц 08.12.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је новом премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу избор на ту функцију. - У име Владе Србије и у своје име, упућујем Вам искрене честитке поводом именовања за председника Владе Црне… »

Вести дана »