Повезане вести

Мали Јоца свира на сахрани Џеја: Ево ко ће поред њега испратити певача на вечни починак

Мали Јоца свира на сахрани Џеја: Ево ко ће поред њега испратити певача на вечни починак

Телеграф 08.12.2020
Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 часова, у Алеји заслужних грађана. Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 часова, у Алеји заслужних грађана, потврдила је за Телеграф ЈЕТСЕТ… »
Џеј ће бити сахрањен у петак, у Алеји заслужних грађана на Новом Гробљу /фото/

Џеј ће бити сахрањен у петак, у Алеји заслужних грађана на Новом Гробљу /фото/

Спутник 08.12.2020
Певач Џеј Рамадановски, који је преминуо у недељу, 6. децембра, биће сахрање у петак 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Његов кум Зоран Јагодић открио је да ће на вечни починак бити испраћен… »
(Видео) Концерт са терасе за џеја: Сцена на Дорћолу која пара душу! Окупљени уједињени у жалости због одласка певача

(Видео) Концерт са терасе за џеја: Сцена на Дорћолу која пара душу! Окупљени уједињени у жалости због одласка певача

Блиц 08.12.2020
Џеј Рамадановски умро је јуче, а за собом је оставио велики број хитова и обожаватеља који су се вечерас окупили на улицама Дорћола у српској престоници, певајући нумере чувеног певача. - Ветрови ме ломе, ја терам по своме... -… »
(Видео) Београђани изашли на улице, оре се џејеве песме: Његов град га никад неће заборавити! "Пукло ми срце к'о да је од…

(Видео) Београђани изашли на улице, оре се џејеве песме: Његов град га никад неће заборавити! "Пукло ми срце к'о да је од…

Блиц 07.12.2020
Џеј Рамадановски умро је јуче, а за собом је оставио велики број хитова и обожаватеља који су се вечерас окупили на улицама Београда, певајући његове нумере. - Упалите за мном свеће као да ме нема, и онако душа моја одавно је… »

Вести дана »