Povezane vesti

Đukanović: Odbrana nezavisnosti Crne Gore od onih koji je žele u ropstvu

Đukanović: Odbrana nezavisnosti Crne Gore od onih koji je žele u ropstvu

Slobodna Evropa 08.12.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 30. avgusta, nema komunikaciju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, odbacio navode o bilo kakvim poslovnim vezama za njim, najavio odbranu nezavisnosti… »
Milo o Vučiću: Nemamo nikakvu komunikaciju VIDEO

Milo o Vučiću: Nemamo nikakvu komunikaciju VIDEO

Nova 08.12.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nema komunikaciju niti poslovni odnos i odbacio ocene da ga je Evropska unija (EU) "pustila niz vodu". U intervjuu agenciji Beta Đukanović je rekao da mu… »
Đukanović: Nemam komunikaciju sa Vučićem

Đukanović: Nemam komunikaciju sa Vučićem

Radio 021 08.12.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nema komunikaciju niti poslovni odnos i odbacio ocene da ga je Evropska unija "pustila niz vodu". U intervjuu agenciji Beta Đukanović je rekao da mu se… »
Djukanović :  Niti Crnoj Gori, niti meni lično niko nikada nije pomagao da držimo glavu iznad vode

Djukanović : Niti Crnoj Gori, niti meni lično niko nikada nije pomagao da držimo glavu iznad vode

Beta video 08.12.2020
PODGORICA - Crnogorski predsednik Milo Djukanović je odbacio ocene da ga je medjunarodna zajednica ``pustila niz vodu``.``Da bi neko nekoga pustio niz vodu trebalo je da mu prethodno pomaže da mu glava bude iznad vode. Niti Crnoj Gori, niti meni lično… »

Vesti dana »