Повезане вести

Босански Срби не постоје, ја сам Србин: Додик оштро поручио - док је тако они ће бити муслимани, а не Бошњаци

Босански Срби не постоје, ја сам Србин: Додик оштро поручио - док је тако они ће бити муслимани, а не Бошњаци

Вечерње новости 08.12.2020
СРПСКИ члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да не постоје босански Срби и да ће, док год тако ословљавају Србе, за њега Бошњаци бити муслимани. - Нека се љути ко хоће. Хоћу да ме… »
Додик: Вређа ме кад ме неко назове босанским Србином

Додик: Вређа ме кад ме неко назове босанским Србином

Радио 021 08.12.2020
Република Српска и Срби нису агресори у БиХ, ми нисмо босански Срби и престаните тако да нас зовете, изјавио је председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. Додик је нагласио да га вређа када га неко зове босанским Србином… »
Додик: Ако смо ми босански Срби, Бошњаци су Муслимани

Додик: Ако смо ми босански Срби, Бошњаци су Муслимани

Дневник 08.12.2020
БАЊАЛУКА: Република Српска и Срби нису агресори у БиХ, ми нисмо босански Срби и престаните да нас тако зовете, поручио је данас српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. Додик је нагласио да га вређа када га… »
Додик: Срби нису агресори, ми нисмо босански Срби и престаните нас тако звати

Додик: Срби нису агресори, ми нисмо босански Срби и престаните нас тако звати

Н1 Инфо 08.12.2020
Република Српска и Срби нису агресори у БиХ, ми нисмо босански Срби и престаните нас тако звати, изјавио је на конференцији за новинаре председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. Додик је нагласио да га вређа када га неко… »
"Ја нисам босански Србин!"

"Ја нисам босански Србин!"

Ало 08.12.2020
Република Српска и Срби нису агресори у БиХ, ми нисмо босански Срби и престаните да нас тако зовете, поручио је данас српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. је нагласио да га вређа када га неко зове… »
Милорад Додик изричит: Ако сам ја босански Србин, онда сте ви Бошњаци само - муслимани

Милорад Додик изричит: Ако сам ја босански Србин, онда сте ви Бошњаци само - муслимани

Србија данас 08.12.2020
Ако за друге важи да имају право да одаберу народ којем припадају, назив тог народа, онда то важи и за Србе. Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас да Република Српска и Срби нису агресори у… »

Вести дана »