Povezane vesti
Milan Tegeltija se sreo sa Dodikom, tvrdi da bi mogao biti likvidiran
Slobodna Evropa 08.12.2020
Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Bosne i Hercegovine (BiH) Milan Tegeltija, koji je posljednjih dana u centru nove afere, izjavio je u utorak nakon sastanka sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom da je izložen… »
Tegeltija: Ugrožen mi je život
RTV 08.12.2020
BANJALUKA - Predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta (VSTS) Milan Tegeltija rekao je danas, posle sastanka sa predsednicom RS Željkom Cvijanović i predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, da će odluku o eventualnoj ostavci na… »
Kadrovi iz Srpske nisu bezbedni u Sarajevu: Sastali se Dodik i Željka Cvijanović, glavna tema pretnje Tegeltiji
Večernje novosti 08.12.2020
SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da ne postoje bezbednosni uslovi za rad predsednika Visokog sudskog i tužilačkog saveta (VSTS) BiH Milana Tegeltije u tom pravosudnom telu jer mu se preti smrću i naglasio… »
"Svakodnevno dobijamo pretnje smrću": Dodik poručio da Tegeltija nije bezbedan u VSTS BiH
Blic 08.12.2020
Ne postoje bezbednosni uslovi da Tegeltija može da radi u VSTS. Pokušaji ugrožavanja njegovog života su dostigli novo koji Srpska ne može da dozvoli. Oni Srbi koji pristaju da budu podanici međunarodne zajednice su kupljeni i prodati. Rekao je ovo… »
Vesti dana »
Prvi snimci sa mesta zločina, u dvorištu kuće jeziv prizor: Sin testerom odsekao majci glavu u Novom Sadu, ćerka iz Šapca alarmirala policiju: "Moj brat maltretira našu majku!" (foto)
Blic pre 30 minutajoš 36 povezanih
Zelenski promenio ploču! Situacija je teška, rat se mora završiti: Otkrio sa kim će jedino razgovarati, pa priznao da Rusi žestoko napreduju na istoku
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih