Повезане вести

Градоначелник Новог Сада објавио да је позитиван на корону

Градоначелник Новог Сада објавио да је позитиван на корону

Н1 Инфо 08.12.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је на свом Инстаграм налогу да је позитиван на вирус корона. Како је написао, резултати су му стигли данас, а тестирао се чим је добио температуру и осетио малаксалост, како би "на… »
Градоначелник Новог Сада позитиван на корону

Градоначелник Новог Сада позитиван на корону

Луфтика 08.12.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је на свом Инстаграм налогу да је позитиван на вирус корона. Како је написао, резултати су му стигли данас, а тестирао се чим је добио температуру и осетио малаксалост, како би “на… »
Градоначелник Новог Сада има корону: Путем друштвене мреже је обавестио јавност да је позитиван

Градоначелник Новог Сада има корону: Путем друштвене мреже је обавестио јавност да је позитиван

Мондо 08.12.2020
Како каже, вирус је искористио "тренутак његове непажње" Како каже, вирус је искористио "тренутак његове непажње" Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, данас је обавестио јавност да је позитиван на корона вирус. Он је ову… »
Милош Вучевић позитиван на корону

Милош Вучевић позитиван на корону

Радио 021 08.12.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је на свом Инстаграм налогу да је позитиван на вирус корона. Како је написао, резултати су му стигли данас, а тестирао се чим је добио температуру и осетио малаксалост, како би "на… »
Милош Вучевић позитиван на корона вирус

Милош Вучевић позитиван на корона вирус

Мој Нови Сад 08.12.2020
Градоначелник Новог Сада саопштио је данас путем свог налога на Инстаграму да је позитиван на инфекцију Ковид-19. – Данас су ми стигли резултати који показују да сам позитиван на корона вирус. Чим сам добио температуру и осетио… »
Милош Вучевић заражен коронавирусом

Милош Вучевић заражен коронавирусом

Нова 08.12.2020
Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, позитиван је на коронавирус. Он је ову информацију поделио са јавношћу на свом Фејсбук профилу. “Данас су ми стигли резултати који показују да сам позитиван на корона вирус. Чим сам добио… »
Милош Вучевић позитиван на корону: Ево шта је поручио градоначелник Новог Сада

Милош Вучевић позитиван на корону: Ево шта је поручио градоначелник Новог Сада

Вечерње новости 08.12.2020
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић објавио је на свом Инстаграм налогу да је позитиван на вирус корона. Како је написао, резултати су му стигли данас, а тестирао се чим је добио температуру и осетио малаксалост, како би "на… »

Вести дана »