Povezane vesti
U boškovićima glumim junaka koji traži ljubav: Miodrag Radonjić o ulozi u seriji
Mondo 08.12.2020
"Uloga Živorada mi je prijala i bila mi je izazov, jer do sada nikada nisam snimao sitkom", priča glumac. "Uloga Živorada mi je prijala i bila mi je izazov, jer do sada nikada nisam snimao sitkom", priča glumac Popularni glumac Miodrag Radonjić… »
Miodrag Radonjić: U „Boškovićima” glumim junaka koji traži svoju ljubav
RTS 08.12.2020
U 23. epizodi serije o Boškovićima koju je publika zavolela, i svake večeri u 20 časova prati životne situacije junaka serije na Prvom kanalu RTS-a, pojaviće se novi lik. Večerašnja epizoda pod nazivom „Prokleta je Amerika“, interesantna je jer u dom… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 3 satajoš 43 povezane
"Srušila se kao kartonska kutija" Detalji katastrofe u Atini: Uhapšeno pet osoba zbog urušavanja zgrade, u toku je spasilačka operacija (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 4 satijoš 50 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih