Повезане вести

Требало је да се венчамо, а она ми је трудна погинула у крилу Овако је Кандић говорио о великој љубави која му је умрла на…

Требало је да се венчамо, а она ми је трудна погинула у крилу Овако је Кандић говорио о великој љубави која му је умрла на…

Курир 08.12.2020
Српски глумац Боривоје Бора Кандић умро је у 59. години, а последњих година живео је издржавајући се од чишћења једне кафане на Зеленом венцу и мајчине пензије. Он је у једном од последњих интервјуа открио да тешко живи, те је… »
Живео од мајчине пензије, чистио кафану на Зеленом венцу: Како је последње године живота провео глумац Боривоје Кандић

Живео од мајчине пензије, чистио кафану на Зеленом венцу: Како је последње године живота провео глумац Боривоје Кандић

Блиц 08.12.2020
Српски глумац Боривоје Кандић умро је у 59. години, а последњих година живео је издржавајући се од чишћења једне кафане на Зеленом венцу и мајчине пензије. - Помажем пријатељу у овом кафићу, у једну руку се и дружимо, а и он… »
Боки мој лепи, нека ти је лака земља: Лидија Вукићевић се потресном поруком опростила од Кандића!

Боки мој лепи, нека ти је лака земља: Лидија Вукићевић се потресном поруком опростила од Кандића!

Вечерње новости 08.12.2020
ГЛУМАЦ Боривоје Бора Кандић преминуо је у 60. години, саопштено је из Југословенског драмског позоришта. Он је последњих година живео од чишћења кафића, а у једном од последњих интервјуа изјавио је да се још увек нада некој… »
Сањам да сам на сцени, надам неком позиву: Кандић годинама није играо у филмовима, и због тога је био очајан

Сањам да сам на сцени, надам неком позиву: Кандић годинама није играо у филмовима, и због тога је био очајан

Вечерње новости 08.12.2020
ГЛУМАЦ Боривоје Бора Кандић умро је у 60. години, потврђено је из Југословенског драмског позоришта. У једном од последњих интервјуа који је дао, признао је и да му је недостајао посао, с обзиром да годинама уназад није био… »
Преминуо глумац Боривоје Кандић

Преминуо глумац Боривоје Кандић

Данас 08.12.2020
Глумац Боривоје Кандић преминуо је у Београду, саопштило је данас Југословенско драмско позориште (ЈДП). Био је познат по улози младог Вука Караџића у телевизијској серији „Вук Караџић“ редитеља Ђорђа Кадијевића, из 1987… »
Издржава ме мајка, од њене пензије преживљавам: Кандић је био син овог познатог глумца, а умро је у беди, живео је само са…

Издржава ме мајка, од њене пензије преживљавам: Кандић је био син овог познатог глумца, а умро је у беди, живео је само са…

Курир 08.12.2020
Глумац и син Милоша Кандића, Боривоје Бора Кандић преминуо је синоћ у 60. години, потврдили су из Југословенског драмског позоришта. Кандић је био велика глумачка нада, од момента када је заблистао глумећи 1987. године младог… »
Преминуо глумац Бора Кандић, телевизијски Вук Караџић

Преминуо глумац Бора Кандић, телевизијски Вук Караџић

Нова 08.12.2020
Глумац Боривоје Бора Кандић, познат по улози младог Вука Караџића у ТВ серији "Вук Караџић" редитеља Ђорђа Кадијевића, преминуо је синоћ у Београду у 59 години, саопштено је из Југословенског драмског позоришта. Дипломирао је… »

Вести дана »