Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »
Održan protest ispred Generalštaba: Studenti u blokadi protiv usvojenog leks specijalisa
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
NIS traži produžetak licence: Ruski vlasnici spremni da prepuste kontrolu trećem licu, Srbija podržala zahtev
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih
Održan protest studenata u blokadi ispred Generalštaba, protive se rušenju objekta
Telegraf pre 12 minutajoš 28 povezanih
Prizemni mraz ujutru, temperatura pada i do nule! Poseban oprez sutra zbog magle u ovim delovima zemlje
Alo pre 2 satajoš 27 povezanih
Dan primirja u Srbiji - državna ceremonija održana kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda
RTS pre 32 minutajoš 33 povezane