Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 20 minutajoš 31 povezana
Nova.rs: Priveden Gorski Matović, batinaš koji je tukao studente u Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 6 povezanih
Policija kod B. K. iz Zrenjanina pronašla marihuanu i kokain
I Love Zrenjanin pre 19 minutajoš 26 povezanih
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 3 satajoš 32 povezane
Nakon protesta u Beogradu, ogradu oko parka Ušće danas čuvaju policija i privatno obezbeđenje
Mašina pre 54 minutajoš 20 povezanih