Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
Beta pre 44 minutajoš 37 povezanih

Vremenska prognoza za Zrenjanin: oblačno, bez kiše i malo toplije. Jutarnje od 8 dnevne do 22 Vremenska prognoza 20.10.2025. - 26.10.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 22 povezane

Avionska nesreća u Hong Kongu: Teretni avion udario vozilo obezbeđenja i sleteo u more
Nedeljnik pre 24 minutajoš 20 povezanih

Stanari u zgradi zatekli ženu i odmah pozvali policiju: Novi detalji stravičnog slučaja iz Novog Sada gde je pronađeno telo bebe
Nova pre 49 minutajoš 30 povezanih