Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Objavljen snimak iz zgrade u Čačku u kojoj se dogodio zločin: Čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58), policija ispituje svaki detalj (foto)(video)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 5 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 2 satajoš 65 povezanih