Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci u sredu bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih
Jaćimović ne odustaje od štrajka glađu u Novom Sadu: „Odavde nas ne mogu skloniti“
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Umesto osme vezane pobede, osmi povređeni igrač Crvene zvezde: Novi problem za Obradovića — Izundu morao da napusti parket pre vremena!
Hot sport pre 17 minutajoš 69 povezanih