Povezane vesti
''Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti prijatelja'' Predsednik Vučić uputio saučešće porodici Tihomira Arsića
Srbija danas 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. - Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Saučešće Vučića povodom smrti Tihomira Arsića: Njegove bitke nikada nisu bile lake, baš kao ni njegove uloge koje je igrao…
Blic 08.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti glumca Tihomira Arsića. "Sa dubokim bolom sam primio vest o smrti Tihomira Arsića - prijatelja, saborca, velikog glumca i borca, čoveka koji je svojom harizmom i ličnošću… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu: Obustavljen postupak protiv Vesića i drugih za pad nadstrešnice
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 86 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
Država obećala MMF-u poskupljenje struje i putarina, Fond upozorava na veliki potencijalni trošak krize sa snabdevanjem gorivom
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih
NIS dobio novi rok za pregovore o prodaji ruskog udela: Evo da li će moći normalno da posluje
Mondo pre 38 minutajoš 22 povezane