Повезане вести

Деца су ме избегавала, био сам сиротиња више гладан него сит Џејов друг из детињства открио све што нисмо знали о…

Деца су ме избегавала, био сам сиротиња више гладан него сит Џејов друг из детињства открио све што нисмо знали о…

Курир 09.12.2020
Вест да нас је заувек напустио легендарни Џеј Рамадановски растужила је цео Балкан. Нема славља ни весеља на којима се његове песме нису певале и радо слушале, а многи који су га познавали истицали су да осим што је био… »
"Кад више није имао новца, Џеја су сви оставили": Саша Матић испричао тужну истину о животу покојног певача

"Кад више није имао новца, Џеја су сви оставили": Саша Матић испричао тужну истину о животу покојног певача

Блиц 09.12.2020
Саша Матић, колега и пријатељ Џеја Рамадановског, открио је тужне детаље из живота покојног певача. Наиме, како је познато, Џеј је увек био широке руке, радо је помагао сиромашнима, а како Матић каже, њему су многи окренули… »
Џејеви унуци Сазнали за дедину смрт: Адријана нису могли да смире од плача! Певач без њих није могао

Џејеви унуци Сазнали за дедину смрт: Адријана нису могли да смире од плача! Певач без њих није могао

Мондо 09.12.2020
Изолацију провео са најмлађима. Изолацију провео са најмлађима. Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у 57. години, а за његову смрт сазнали су и они које је певач највише волео и са којима је провео скоро целу изолацију… »
Џејеви унуци сазнали за његову смрт!

Џејеви унуци сазнали за његову смрт!

Ало 09.12.2020
Породица још увек у великом шоку. Унуци Џеја Рамадановског, Адријан и Дарис, сазнали су за смрт свог деде, који је преминуо у недељу, 6. децембра, у свом стану на Дорћолу. Ово је испричала певачица Мина Костић, која је била… »
Александар Радојичић: С поносом сам носио Џејеву фризуру

Александар Радојичић: С поносом сам носио Џејеву фризуру

Нова 09.12.2020
Глумац Александар Радојичић открио је да му је легендарни певач Џеј Рамадановски био први узор, те да се у детињству чешљао као он. Током гостовања у емисији Амиџи шоу, глумац Александар Радојичић поделио је занимљив детаљ… »
Џејови унуци Сазнали да деде више нема: Старијег Адријана нису могли да смире од плача туга

Џејови унуци Сазнали да деде више нема: Старијег Адријана нису могли да смире од плача туга

Курир 09.12.2020
Унуци Џеја Рамадановског, Адријан и Дарис, сазнали су за смрт свог деде, који је преминуо у недељу, 6. децембра, у свом стану на Дорћолу. - Сазнали су унуци за Џејеву смрт. Шта да вам кажем? Толико ми је тешко о томе да… »
Баш онако каквог га памтимо! Џеј добио мурал, све је ту, само њега нема - са цигаретом у руци и сетним погледом (фото)

Баш онако каквог га памтимо! Џеј добио мурал, све је ту, само њега нема - са цигаретом у руци и сетним погледом (фото)

Курир 09.12.2020
Колико је одлазак певача погодио људе, говори и чињеница да комшије, пријатељи и познаници дан већ данима жале за Џејом Рамадановски и сећају га се кроз његове песме. Породица и колеге су неутешни, а многи имају потребу да… »
Цигарета у руци и сетан поглед: Џеј Рамадановски добио мурал у Добоју (фото)

Цигарета у руци и сетан поглед: Џеј Рамадановски добио мурал у Добоју (фото)

Вечерње новости 09.12.2020
МУРАЛ посвећен легендарном певачу дело је уметника Денија Божића. На муралу је Џеј приказан са сетним погледом, и са цигаретом у руци, како га многи памте. А пост схаред би Дени Бозиц (@денибозиц) Џеј ће, подсетимо, бити… »
Сви су га заборавили кад је остао без новца: Саша изнео тужне детаље живота Џеја Рамадановског

Сви су га заборавили кад је остао без новца: Саша изнео тужне детаље живота Џеја Рамадановског

Мондо 09.12.2020
Имао је само неколицину пријатеља. Имао је само неколицину пријатеља. Легендарни певач народне музике Џеј Рамадановски својим је прераним одласком оставио неутешне породицу, пријатеље, колеге и све оне који су га волели и… »
Потресна читуља од колега за Џеја: Остасмо без кормилара

Потресна читуља од колега за Џеја: Остасмо без кормилара

Нова 09.12.2020
Колеге и пријатељи легендарног певача Џеја Рамадановског, који је преминуо у недељу, 6. децембра не могу да се помире са великим губитком. Емотивна читуља коју су за Џеја дали певачи Аца Лукас, Ацо Пејовић и Саша Матић… »
Кад више није имао новца, сви су га заборавили: Саша Матић открио тужне детаље живота покојног Џеја! Због овога ће вам срце…

Кад више није имао новца, сви су га заборавили: Саша Матић открио тужне детаље живота покојног Џеја! Због овога ће вам срце…

Курир 09.12.2020
Музичка легенда Џеј Рамадановски својим одласком оставио је огромну празнину, како на домаћој естрадној сцени, тако и у срцима свих оних који су га познавали, волели и поштовали. Његова породица, колеге и пријатељи неутешни су… »
Био сам гладан, те кифле му никада нећу заборавити: Џејев друг из детињства поделио емотиван статус о покојном певачу

Био сам гладан, те кифле му никада нећу заборавити: Џејев друг из детињства поделио емотиван статус о покојном певачу

ОД КАКО је у недељу преминуо Џеј Рамадановски, људи не престају да се сећају анегдота везаних за сусрете са њим. Све те анегдоте имају нешто заједничко, показују каква је људска громада био покојни певач. Дорћолска "бараба"… »
Лукас, Ацо и Саша дали џеју читуљу која слама срце: Били смо четверац, а сад смо остали без кормилара

Лукас, Ацо и Саша дали џеју читуљу која слама срце: Били смо четверац, а сад смо остали без кормилара

Мондо 09.12.2020
"Врхунски певач, највећи боем и шмекер, господин Џеј..." "Врхунски певач, највећи боем и шмекер, господин Џеј..." Певач народне музике Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у Алеји заслужних грађана на Новом… »
Џеј је био његов први узор: Александар Радојичић је овакву фризуру носио само због њега

Џеј је био његов први узор: Александар Радојичић је овакву фризуру носио само због њега

Курир 09.12.2020
Џеј Рамадановски преминуо је у недељу у у 56. години, а биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у петак. Цела естрада, глумци, Дорћолци, сви који су волели његове песме опраштају се од последњег дорћолског… »
Спавај драги пријатељу, а ми те нећемо заборавити: Ацо Пејовић, Аца Лукас и Саша Матић упутили последњи поздрав Џеју (фото)…

Спавај драги пријатељу, а ми те нећемо заборавити: Ацо Пејовић, Аца Лукас и Саша Матић упутили последњи поздрав Џеју (фото)…

СРПСКА јавност се већ данима опрашта од прерано преминулог певача Џеја Рамадановског. Читуљу певачу су објавили и Аца Лукас, Ацо Пејовић и Саша Матић који су се потресним текстом опростили од свог пријатеља. - Били смо… »
Џеј ће бити сахрањен уз ову песму: Желео је да буде испраћен уз музику, а његов кум открива детаљ који ће дотаћи све

Џеј ће бити сахрањен уз ову песму: Желео је да буде испраћен уз музику, а његов кум открива детаљ који ће дотаћи све

Блиц 08.12.2020
Џеј Рамадановски умро је пре два дана у Београду, а његов кум Зоран Јагодић Руле открио је да ће певач на вечни починак бити испраћен како је желео. Рамадановски је желео да га сахране уз музику, а виолине ће свирати његову… »
САД кад ми је најпотребнији тата њега нема: Певачица открила како се Џејева породица носи са болом

САД кад ми је најпотребнији тата њега нема: Певачица открила како се Џејева породица носи са болом

Вечерње новости 08.12.2020
ФОЛК певач Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у 57. години и својим одласком растужио читав регион. Пријатељи, породица и сви који су га волели и даље се опраштају од њега на друштвеним мрежама, а певач ће бити… »
Свираће му 50 виолина: Џеј ће бити сахрањен у петак у Алеји заслужних грађана - а ово му је била посебна жеља

Свираће му 50 виолина: Џеј ће бити сахрањен у петак у Алеји заслужних грађана - а ово му је била посебна жеља

Вечерње новости 08.12.2020
ЧУВЕНА дорћолска чигра, певач Џеј Рамадановски (56), који је у недељу преминуо од болести срца, биће сахрањен у петак 11. децембра, у 14.30, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Породица ће изјаве саучешћа… »

Вести дана »