Повезане вести

Да ли је џеј заслужио алеју? Чарке око сахране се не смирују! Институције објасниле одлуку, грађани рекли мишљење

Да ли је џеј заслужио алеју? Чарке око сахране се не смирују! Институције објасниле одлуку, грађани рекли мишљење

Мондо 09.12.2020
Џеј Рамадановски, који је преминуо пре два дана у свом стану на Дорћолу, биће сахрањен у петак, 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Џеј Рамадановски, који је преминуо пре два дана у свом стану… »
Адил Максутовић опростио се дирљивим речима од покојног таста Џеја

Адил Максутовић опростио се дирљивим речима од покојног таста Џеја

Вести онлине 09.12.2020
Фолк певач Адил Максутовић ожењен је са Аном Рамадановски, наследницом покојног музичара Џеја и са њом има двоје деце. Познато је да Адил и Џеј дуги низ година нису причали, али то није утицало на певачево мишљење о тасту и… »
Боем каквог сви памтимо: Џеј добио свој мурал - са томпусом у руци и сетним погледом! (фото)

Боем каквог сви памтимо: Џеј добио свој мурал - са томпусом у руци и сетним погледом! (фото)

Мондо 09.12.2020
Његов одлазак растужио је многе. Његов одлазак растужио је многе. Певач Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у свом дому на Дорћолу, а његов одлазак погодио је не само његову породицу, пријатеље и колеге, већ и целу… »
Џеј са зетом није годинама разговарао: Пред смрт му је све опростио, а сада је Адил емотивном поруком све расплакао

Џеј са зетом није годинама разговарао: Пред смрт му је све опростио, а сада је Адил емотивном поруком све расплакао

Мондо 09.12.2020
Оно што му је поручио сломила је многа срца. Оно што му је поручио сломила је многа срца. Легенда Дорћола и народне музике, Џеј Рамадановски преминуо је у недељу 6. децембра у свом дому, а биће сахрањен у петак 11. децембра у… »
Мурал за Џеја у Добоју

Мурал за Џеја у Добоју

Нова 09.12.2020
Уметник из Добоја Дени Божић направио је мурал посвећен легендарном певачу Џеју Рамадановском, који је преминуо 6. деценбра у свом стану у Београду. Уметник Дени Божић наставља да свом граду на овај начин даје уметнички дух… »
Адил ИСКРЕНО након смрти таста Џеја: "НИКАДА СЕ НИСМО ПОСВАЂАЛИ, А ГОДИНАМА НИСМО РАЗГОВАРАЛИ..."

Адил ИСКРЕНО након смрти таста Џеја: "НИКАДА СЕ НИСМО ПОСВАЂАЛИ, А ГОДИНАМА НИСМО РАЗГОВАРАЛИ..."

Прва 09.12.2020
Џеј Рамадановски напустио нас је у 56. години живота услед проблема са срцем. Српска естрада не престаје да тугује за дорћолском легендом, па ових се ових дана колеге и пријатељи опраштају од њега путем друштвених мрежа. А… »
Сазнајемо: Породици саопштено од чега је Џеј преминуо

Сазнајемо: Породици саопштено од чега је Џеј преминуо

Нова 09.12.2020
Легендарног певача народне музике Џеја Рамадановског, који је 6. децембра преминуо у 56. години у свом стану на Дорћолу, дефинитивно је издало срце. Како Нова.рс сазнаје, његовој старијој ћерки Ани Рамадановски јутрос је у… »
Мурал за Џеја Рамадановског у Добоју

Мурал за Џеја Рамадановског у Добоју

Н1 Инфо 09.12.2020
Кафану Куштро у Добоју краси мурал Џеја Рамадановског. Уметник Дени Божић наставља да свом граду на овај начин даје уметнички дух. Осликава једно време иза нас, али и одаје почаст глумачким, музичким легендама, а његове радове… »
"Обичаји ће бити муслимански, испунио сам све што ми је оставио у аманет": Џејев кум о детаљима сахране певача

"Обичаји ће бити муслимански, испунио сам све што ми је оставио у аманет": Џејев кум о детаљима сахране певача

Блиц 09.12.2020
Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 часова у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а његов кум Зоран Јагодић Руле испричао је нове детаље везане за последњи опроштај од легендарног… »
Адилово писмо Џеју: Опрости ми што сам био љут на тебе

Адилово писмо Џеју: Опрости ми што сам био љут на тебе

Нова 09.12.2020
Певач Адил Максутовић на друштвеним мрежама објавио је писмо у којем се опростио од свог таста, легендарног певача Џеја Рамадановског. Адил је објавио неколико фотографија са текстом посвећеним Џеју, испод којих је кратко… »
Опрости ми што сам предуго био љут на тебе, што дуго нисмо разговарали: Зет Адил Максутовић упутио тасту Џеју речи које боле…

Опрости ми што сам предуго био љут на тебе, што дуго нисмо разговарали: Зет Адил Максутовић упутио тасту Џеју речи које боле…

Курир 09.12.2020
Певач Адил Максутовић на друштвеним мрежама опростио се од таста Џеја Рамадановског, који је преминуо у недељу, 6. децембра. Стари мој, био си најмузикалнији човек ког сам познавао, певач са највише душе... Док су други плакали… »

Вести дана »