Povezane vesti
Da li je džej zaslužio aleju? Čarke oko sahrane se ne smiruju! Institucije objasnile odluku, građani rekli mišljenje
Mondo 09.12.2020
Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dva dana u svom stanu na Dorćolu, biće sahranjen u petak, 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dva dana u svom stanu na Dorćolu, biće… »
Adil Maksutović oprostio se dirljivim rečima od pokojnog tasta Džeja
Vesti online 09.12.2020
Folk pevač Adil Maksutović oženjen je sa Anom Ramadanovski, naslednicom pokojnog muzičara Džeja i sa njom ima dvoje dece. Poznato je da Adil i Džej dugi niz godina nisu pričali, ali to nije uticalo na pevačevo mišljenje o tastu i njegovom liku i… »
Džej sa zetom nije godinama razgovarao: Pred smrt mu je sve oprostio, a sada je Adil emotivnom porukom sve rasplakao
Mondo 09.12.2020
Ono što mu je poručio slomila je mnoga srca. Ono što mu je poručio slomila je mnoga srca. Legenda Dorćola i narodne muzike, Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju 6. decembra u svom domu, a biće sahranjen u petak 11. decembra u Aleji zaslužnih… »
Boem kakvog svi pamtimo: Džej dobio svoj mural - sa tompusom u ruci i setnim pogledom! (foto)
Mondo 09.12.2020
Njegov odlazak rastužio je mnoge. Njegov odlazak rastužio je mnoge. Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u svom domu na Dorćolu, a njegov odlazak pogodio je ne samo njegovu porodicu, prijatelje i kolege, već i celu Srbiju, koja je danima… »
Mural za Džeja u Doboju
Nova 09.12.2020
Umetnik iz Doboja Deni Božić napravio je mural posvećen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decenbra u svom stanu u Beogradu. Umetnik Deni Božić nastavlja da svom gradu na ovaj način daje umetnički duh, prenosi N1. U… »
Adil ISKRENO nakon smrti tasta Džeja: "NIKADA SE NISMO POSVAĐALI, A GODINAMA NISMO RAZGOVARALI..."
Prva 09.12.2020
Džej Ramadanovski napustio nas je u 56. godini života usled problema sa srcem. Srpska estrada ne prestaje da tuguje za dorćolskom legendom, pa ovih se ovih dana kolege i prijatelji opraštaju od njega putem društvenih mreža. A post shared by Adil… »
Saznajemo: Porodici saopšteno od čega je Džej preminuo
Nova 09.12.2020
Legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je 6. decembra preminuo u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, definitivno je izdalo srce. Kako Nova.rs saznaje, njegovoj starijoj ćerki Ani Ramadanovski jutros je u Institutu za sudsku… »
Adilovo pismo Džeju: Oprosti mi što sam bio ljut na tebe
Nova 09.12.2020
Pevač Adil Maksutović na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem se oprostio od svog tasta, legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Adil je objavio nekoliko fotografija sa tekstom posvećenim Džeju, ispod kojih je kratko napisao: “Zbogom… »
"Običaji će biti muslimanski, ispunio sam sve što mi je ostavio u amanet": Džejev kum o detaljima sahrane pevača
Blic 09.12.2020
Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njegov kum Zoran Jagodić Rule ispričao je nove detalje vezane za poslednji oproštaj od legendarnog pevača. Kako kaže… »
Mural za Džeja Ramadanovskog u Doboju
N1 Info 09.12.2020
Kafanu Kuštro u Doboju krasi mural Džeja Ramadanovskog. Umetnik Deni Božić nastavlja da svom gradu na ovaj način daje umetnički duh. Oslikava jedno vreme iza nas, ali i odaje počast glumačkim, muzičkim legendama, a njegove radove možete da… »
Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe, što dugo nismo razgovarali: Zet Adil Maksutović uputio tastu Džeju reči koje…
Kurir 09.12.2020
Pevač Adil Maksutović na društvenim mrežama oprostio se od tasta Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra. Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pevač sa najviše duše... Dok su drugi plakali ili se veselili… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Staru Pazovu: Nastavljaju do Inđije, sutra kreću ka Novom Sadu, MUP će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 34 minutajoš 51 povezana
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 72 povezane
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 1 satjoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 2 satajoš 32 povezane