Повезане вести
Да ли је џеј заслужио алеју? Чарке око сахране се не смирују! Институције објасниле одлуку, грађани рекли мишљење
Мондо 09.12.2020
Џеј Рамадановски, који је преминуо пре два дана у свом стану на Дорћолу, биће сахрањен у петак, 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Џеј Рамадановски, који је преминуо пре два дана у свом стану… »
Адил Максутовић опростио се дирљивим речима од покојног таста Џеја
Вести онлине 09.12.2020
Фолк певач Адил Максутовић ожењен је са Аном Рамадановски, наследницом покојног музичара Џеја и са њом има двоје деце. Познато је да Адил и Џеј дуги низ година нису причали, али то није утицало на певачево мишљење о тасту и… »
Боем каквог сви памтимо: Џеј добио свој мурал - са томпусом у руци и сетним погледом! (фото)
Мондо 09.12.2020
Његов одлазак растужио је многе. Његов одлазак растужио је многе. Певач Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у свом дому на Дорћолу, а његов одлазак погодио је не само његову породицу, пријатеље и колеге, већ и целу… »
Џеј са зетом није годинама разговарао: Пред смрт му је све опростио, а сада је Адил емотивном поруком све расплакао
Мондо 09.12.2020
Оно што му је поручио сломила је многа срца. Оно што му је поручио сломила је многа срца. Легенда Дорћола и народне музике, Џеј Рамадановски преминуо је у недељу 6. децембра у свом дому, а биће сахрањен у петак 11. децембра у… »
Мурал за Џеја у Добоју
Нова 09.12.2020
Уметник из Добоја Дени Божић направио је мурал посвећен легендарном певачу Џеју Рамадановском, који је преминуо 6. деценбра у свом стану у Београду. Уметник Дени Божић наставља да свом граду на овај начин даје уметнички дух… »
Адил ИСКРЕНО након смрти таста Џеја: "НИКАДА СЕ НИСМО ПОСВАЂАЛИ, А ГОДИНАМА НИСМО РАЗГОВАРАЛИ..."
Прва 09.12.2020
Џеј Рамадановски напустио нас је у 56. години живота услед проблема са срцем. Српска естрада не престаје да тугује за дорћолском легендом, па ових се ових дана колеге и пријатељи опраштају од њега путем друштвених мрежа. А… »
Сазнајемо: Породици саопштено од чега је Џеј преминуо
Нова 09.12.2020
Легендарног певача народне музике Џеја Рамадановског, који је 6. децембра преминуо у 56. години у свом стану на Дорћолу, дефинитивно је издало срце. Како Нова.рс сазнаје, његовој старијој ћерки Ани Рамадановски јутрос је у… »
Мурал за Џеја Рамадановског у Добоју
Н1 Инфо 09.12.2020
Кафану Куштро у Добоју краси мурал Џеја Рамадановског. Уметник Дени Божић наставља да свом граду на овај начин даје уметнички дух. Осликава једно време иза нас, али и одаје почаст глумачким, музичким легендама, а његове радове… »
"Обичаји ће бити муслимански, испунио сам све што ми је оставио у аманет": Џејев кум о детаљима сахране певача
Блиц 09.12.2020
Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 часова у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а његов кум Зоран Јагодић Руле испричао је нове детаље везане за последњи опроштај од легендарног… »
Адилово писмо Џеју: Опрости ми што сам био љут на тебе
Нова 09.12.2020
Певач Адил Максутовић на друштвеним мрежама објавио је писмо у којем се опростио од свог таста, легендарног певача Џеја Рамадановског. Адил је објавио неколико фотографија са текстом посвећеним Џеју, испод којих је кратко… »
Опрости ми што сам предуго био љут на тебе, што дуго нисмо разговарали: Зет Адил Максутовић упутио тасту Џеју речи које боле…
Курир 09.12.2020
Певач Адил Максутовић на друштвеним мрежама опростио се од таста Џеја Рамадановског, који је преминуо у недељу, 6. децембра. Стари мој, био си најмузикалнији човек ког сам познавао, певач са највише душе... Док су други плакали… »
Вести дана »
Опрез, лед! Огласио се РХМЗ: Ледена киша током ноћи прелази у снег!
Дневник пре 1 сатјош 40 повезаних
Потицао из звездашке породице, а стварао химну Партизана: Мало познати детаљ из биографије преминулог музичара Љубе Нинковића
Курир пре 2 сатајош 35 повезаних
Мацут: Желим вам да најрадоснији хришћански празник прославите у миру, здрављу и породичној топлини
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане
Све више грађана на паљењу бадњака у храму Светог Василија Острошког
Нишке вести пре 42 минутајош 40 повезаних