Povezane vesti

Pre mesec dana smo ispali od škotske, ali Nađ tvrdi: Srbija može ispred Portugala direktno na Mundijal!

Mondo 09.12.2020
"Večito se zadovoljavamo malim stvarima"; kaže Albert Nađ. "Večito se zadovoljavamo malim stvarima"; kaže Albert Nađ. Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Albert Nađ izjavio je da je Srbiji mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. On je… »

Kolike su šanse reprezentacija Srbije da se plasira na SP 2022?

Danas 09.12.2020
Baraž kao "plafon" i surova realnost Baraž je za reprezentaciju Srbije po mišljenju fudbalske struke jedina realna opcija kroz koju bi mogao da se izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Žrebom su „orlovi“ svrstani u Grupu A sa… »

Nađ: Srbija može direktno u Katar, Kokeza uradio mnogo

Sportski žurnal 09.12.2020
Dodaje da sada iz ove trenerske perspektive potpuno drugačije posmatra stvari kada je reč o arbitrima i spornim situacijama. Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Albert Nađ izjavio je da je Srbiji mesto na Svetskom prenstvu u Kataru i… »

Albert Nađ otvoreno o Kokezi, Zvezdi, reprezentaciji, sudijama, Partizanovom proleću...

Sportske.net 09.12.2020
Stiče se utisak da gde god pogleda, vidi razlog za optimizam... Nekada Partizanov ''motor'' na sredini terena, potom klupski funkcioner, a sada trener koji pokušava da vrati Teleoptik tamo gde je bio pre par godina, Albert Nađ je govorio u intervjuu za… »

Albert Nađ: Srbija može direktno u Katar, Kokeza radi odličan posao!

Večernje novosti 09.12.2020
Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Albert Nađ izjavio je da je Srbiji mesto na Svetskom prenstvu u Kataru i naglasio da je predsednik Saveza Slaviša Kokeza uradio mnogo na planu infrasturkutre za srpski fudbal. "Ne vidim zašto se naša… »

"Večito se zadovoljavamo malim: Stvarima!" Albert Nađ: Srbija može direktno na Mundijal, a Kokeza je uradio mnogo oko…

Blic sport 09.12.2020
Albert Nađ je svojevremeno bio sinonim za fudbalskog ratnika, čoveka koji 90 minuta gine za ekipu i izgara do poslednjeg atoma snage. Kasnije se sa istom dozom energije posvetio funkcionerskom poslu, a nema nameru da menja radne navike ni sada kada je… »

Vesti dana »