Повезане вести

Прегазио је камион док је јурила пса: "Све сам могла да замислим, ал да погине овако и то на 10 метара од куће..."

Прегазио је камион док је јурила пса: "Све сам могла да замислим, ал да погине овако и то на 10 метара од куће..."

Блиц 09.12.2020
Имала је проблема са циркулацијом, све сам могла да очекујем и да се разболи и да је негујем, али да ми погине на 10 метара од улаза у куће, на нефреквентном простору и то на оваја начин, то нисам могла ни да замислим. Овим… »
Ниш у неверици, ником не иде у главу како је сирота верица погинула: Нишлијка изгубила живот због неизмерне љубави према псу…

Ниш у неверици, ником не иде у главу како је сирота верица погинула: Нишлијка изгубила живот због неизмерне љубави према псу…

Курир 09.12.2020
У кућици која се налази тик поред кванташке пијаце у Нишу, њена ћерка Јелена прима саучешћа пријатеља, рођака, али и људи који ту продају разне прехрамбене намирнице. НИШ - Неизмерна љубав према псу Тари коштао је живота… »
Возач камиона задржан у полицији: Још није познато како је жена завршила под точковима возила на пијаци у Нишу, испитује се да…

Возач камиона задржан у полицији: Још није познато како је жена завршила под точковима возила на пијаци у Нишу, испитује се да…

Блиц 09.12.2020
Возач камиона марке ТАМ 130 С. Т. (47) из Гаџиног Хана, који се сумњичи да је 8. децембра око 15 часова на Кванташкој пијаци у Нишу прегазио Нишлијку В. К. (66) наневши јој смртоносне повреде, задржан је до 48 часова у полицији… »
Јурила љубимца, завршила под точковима: Наочиглед продаваца, код нишке Кванташке пијаце настрадала В. К. (66)

Јурила љубимца, завршила под точковима: Наочиглед продаваца, код нишке Кванташке пијаце настрадала В. К. (66)

Вечерње новости 08.12.2020
НИШЛИЈКА В. К. (66) настрадала је данас око 15 часова када ју је на Кванташкој пијаци у граду на Нишави прегазио камион док је покушавала да ухвати пса који је побегао. На њу је, према речима очевидаца, налетео камион, којим је… »

Вести дана »