Povezane vesti

Došla je ta nedelja zbog koje smo upalili sveće za tobom: Džejova ćerka podelila emotivnu poruku za oca, ove reči će…

Došla je ta nedelja zbog koje smo upalili sveće za tobom: Džejova ćerka podelila emotivnu poruku za oca, ove reči će…

Kurir 09.12.2020
Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini u svom domu na Dorćolu usled srčanog udara. On će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Vest o njegovoj smrti potresla je čitav region, a društvene mreže… »
Želim da me hodža okupa i da bude sve kako islam nalaže:Ovako je Džej govorio pred smrt - otkriveni detalji o nasledstvu

Želim da me hodža okupa i da bude sve kako islam nalaže:Ovako je Džej govorio pred smrt - otkriveni detalji o nasledstvu

Mondo 09.12.2020
Najbolji prijatelj preminulog pevača otkriva šta mu je Džej govorio tokom višedecenijskog prijateljstva i šta će naslediti njegova deca. Najbolji prijatelj preminulog pevača otkriva šta mu je Džej govorio tokom višedecenijskog prijateljstva i… »
Želim da me hodža okupa i da bude sve kako islam nalaže: Ovako je Džej govorio pred smrt, a evo šta prijatelj kaže o…

Želim da me hodža okupa i da bude sve kako islam nalaže: Ovako je Džej govorio pred smrt, a evo šta prijatelj kaže o…

Kurir 09.12.2020
Čuveni pevač Džej Ramadanovski sa svim kolegama sa estrade bio je u dobrim odnosima, a svojim dugogodišnjim prijateljstvima pokazao je da na muzičkoj sceni nema suete i ljubomore. Sa Ackom Nezirovićem, legendarni pevač Džej bio je nerazdvojni… »

Vesti dana »