Повезане вести

Дошла је та недеља због које смо упалили свеће за тобом: Џејова ћерка поделила емотивну поруку за оца, ове речи ће одзвањати…

Дошла је та недеља због које смо упалили свеће за тобом: Џејова ћерка поделила емотивну поруку за оца, ове речи ће одзвањати…

Курир 09.12.2020
Певач Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у 57. години у свом дому на Дорћолу услед срчаног удара. Он ће бити сахрањен у петак у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Вест о његовој смрти потресла је читав регион, а… »
Желим да ме хоџа окупа и да буде све како ислам налаже:Овако је Џеј говорио пред смрт - откривени детаљи о наследству

Желим да ме хоџа окупа и да буде све како ислам налаже:Овако је Џеј говорио пред смрт - откривени детаљи о наследству

Мондо 09.12.2020
Најбољи пријатељ преминулог певача открива шта му је Џеј говорио током вишедеценијског пријатељства и шта ће наследити његова деца. Најбољи пријатељ преминулог певача открива шта му је Џеј говорио током вишедеценијског… »
Желим да ме хоџа окупа и да буде све како ислам налаже: Овако је Џеј говорио пред смрт, а ево шта пријатељ каже о наследству…

Желим да ме хоџа окупа и да буде све како ислам налаже: Овако је Џеј говорио пред смрт, а ево шта пријатељ каже о наследству…

Курир 09.12.2020
Чувени певач Џеј Рамадановски са свим колегама са естраде био је у добрим односима, а својим дугогодишњим пријатељствима показао је да на музичкој сцени нема суете и љубоморе. Са Ацком Незировићем, легендарни певач Џеј био… »

Вести дана »