Povezane vesti
Od honorara u boljem životu napravila sam kuću! Lidija Vukićević prvi put o finansijama, pa otkrila kako je kupila automobile!…
Kurir 10.12.2020
Glumica Lidija Vukićević otvoreno je pričala o novcu koji je zarađivala tokom godina, a njene reči će, zasigurno, pokrenuti veliki broj komentara, kako to često bude slučaj kad je ona u pitanju. "Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u… »
Lidija Vukićević: Parama iz Boljeg života sam napravila kuću
Nova 10.12.2020
Glumica Lidija Vukićević je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorila o količini novca koju je zaradila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", te u šta je uložila honorar. “Od honorara u seriji ‘Bolji život’ ja sam napravila kuću na Dunavu u… »
Pazarila veliku kuću i dva automobila: Lidija Vukićević otvoreno o svojim finansijama, otkrila odakle joj novac!
Mondo 10.12.2020
Glumica otvoreno o honorarima i zaradi od reklamiranja. Glumica otvoreno o honorarima i zaradi od reklamiranja. Glumica Lidija Vukićević veliku slavu stekla je u seriji "Bolji život" zahvaljujući ulozi Violete, a ona je sada otvoreno pričala o svom novcu… »
Vesti dana »
Štrajkovi glađu u Beogradu: Poslanik SNS u bolnici, javljaju mediji
BBC News pre 20 minutajoš 52 povezane
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 10 povezanih
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story pre 5 minutajoš 25 povezanih