Povezane vesti

Od honorara u boljem životu napravila sam kuću! Lidija Vukićević prvi put o finansijama, pa otkrila kako je kupila…

Od honorara u boljem životu napravila sam kuću! Lidija Vukićević prvi put o finansijama, pa otkrila kako je kupila…

Kurir 10.12.2020
Glumica Lidija Vukićević otvoreno je pričala o novcu koji je zarađivala tokom godina, a njene reči će, zasigurno, pokrenuti veliki broj komentara, kako to često bude slučaj kad je ona u pitanju. "Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam… »
Lidija Vukićević: Parama iz Boljeg života sam napravila kuću

Lidija Vukićević: Parama iz Boljeg života sam napravila kuću

Nova 10.12.2020
Glumica Lidija Vukićević je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorila o količini novca koju je zaradila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", te u šta je uložila honorar. “Od honorara u seriji ‘Bolji život’ ja sam napravila kuću… »
Pazarila veliku kuću i dva automobila: Lidija Vukićević otvoreno o svojim finansijama, otkrila odakle joj novac!

Pazarila veliku kuću i dva automobila: Lidija Vukićević otvoreno o svojim finansijama, otkrila odakle joj novac!

Mondo 10.12.2020
Glumica otvoreno o honorarima i zaradi od reklamiranja. Glumica otvoreno o honorarima i zaradi od reklamiranja. Glumica Lidija Vukićević veliku slavu stekla je u seriji "Bolji život" zahvaljujući ulozi Violete, a ona je sada otvoreno pričala o svom… »

Vesti dana »