Povezane vesti
Tegeltija prelomio: Dajem ostavku sledeće nedelje, bezbednost mi je ugrožena, a institucije me ne štite
Kurir 10.12.2020
Milan Tegeltija najavio je da će naredne sedmice podneti ostavku na funkciju predsednika Visokog sudskog i tužilačkog veća (VSTV) u BiH. Poručio je da se povlači i sa pozicije predsednika, ali i člana VSTV-a, kao i člana komisije za polaganje pravosudnog… »
Tegeltija: Ako podnesem ostavku, trebalo bi da me nasledi Srbin iz Srpske!
Kurir 10.12.2020
Predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH Milan Tegeltija rekao je da bi u slučaju da podnese ostavku, njega na toj poziciji trebalo da nasledi Srbin iz Republike Srpske. "Nakon moje smene ili ostavke desilo bi se mnogo toga, ali se neće desiti… »
Vesti dana »
Ubijen šef iranskih obaveštajaca, tvrdi Izrael; Tramp preti saveznicima 'ćorcima'
BBC News pre 9 minutajoš 26 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 2 satajoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima, blago zahlađenje
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 25 povezanih