Povezane vesti
"Jedva sam se odbranila od oca kad sam imala 13, nije me gledao kao ćerku": Ispovest učesnice rijalitija ostavila sve bez reči…
Blic 10.12.2020
Gledaoce i pratioce rijaliti šou-programa "Parovi" sablaznila je iskrena ispovest Nataše Pajović. - Moj otac je bio jako loš. Mene i moju sestru nikada nije gledao kao ćerke. Iako nikada neću reći šta mi je uradio, jer mi je jako teško da pričam o tome i… »
Smrt u porodici pevačice, ostala bez voljene osobe: "Suze mi same idu, srce mi je puklo na komade. Bio si uz mene kad mi je…
Blic 09.12.2020
Dušica Grabović, pevačica i bivša učesnica rijaliti šou programa "Farma" podelila je tužne vesti i otkrila da joj je umro ujak koga je jako volela. Naime, Dušica je pre 13 godina ostala bez majke, a na svom Instagramu saopštila je da je pre četiri dana… »
Vesti dana »

Drastične promene na azijskim tržištima: Tehnološke kompanije reagovali negativno na nove carine
Blic pre 24 minutajoš 34 povezane

"Ostavite pištaljke, ponesite crne tkanine": Studenti objavili plan i instrukcije za današnji protest u Beogradu
N1 Info pre 29 minutajoš 31 povezana

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 20 minutajoš 25 povezanih

Jovan Milošević izveo potez lepši od het-trika: Jednim trzajem izbacio celu odbranu Ukrajinaca
Mondo pre 19 minutajoš 30 povezanih

AMSS: Pojačan saobraćaj zbog nove smene turista, vozila na graničnim prelazima čekaju oko 45 minuta
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih