Повезане вести
"Једва сам се одбранила од оца кад сам имала 13, није ме гледао као ћерку": Исповест учеснице ријалитија оставила све без речи…
Блиц 10.12.2020
Гледаоце и пратиоце ријалити шоу-програма "Парови" саблазнила је искрена исповест Наташе Пајовић. - Мој отац је био јако лош. Мене и моју сестру никада није гледао као ћерке. Иако никада нећу рећи шта ми је урадио, јер ми је јако… »
Смрт у породици певачице, остала без вољене особе: "Сузе ми саме иду, срце ми је пукло на комаде. Био си уз мене кад ми је…
Блиц 09.12.2020
Душица Грабовић, певачица и бивша учесница ријалити шоу програма "Фарма" поделила је тужне вести и открила да јој је умро ујак кога је јако волела. Наиме, Душица је пре 13 година остала без мајке, а на свом Инстаграму саопштила… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 36 минутајош 117 повезаних

(Видео): Поставили луна парк у близини места сећања на жртве рата у Србији, одмах је реаговала полиција: Ево шта се десило
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних

Почетак недеље доноси слаб мраз и благи раст температуре
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 29 повезаних

МАПА Путин преко Србије иде на састанак са Трампом? Руски председник тражи заобилазни пут ка Будимпешти, ову су све опције које има на столу
Нова пре 3 сатајош 23 повезане

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Бета пре 57 минутајош 22 повезане