Povezane vesti
"Jedva sam se odbranila od oca kad sam imala 13, nije me gledao kao ćerku": Ispovest učesnice rijalitija ostavila sve bez reči…
Blic 10.12.2020
Gledaoce i pratioce rijaliti šou-programa "Parovi" sablaznila je iskrena ispovest Nataše Pajović. - Moj otac je bio jako loš. Mene i moju sestru nikada nije gledao kao ćerke. Iako nikada neću reći šta mi je uradio, jer mi je jako teško da pričam o tome i… »
Smrt u porodici pevačice, ostala bez voljene osobe: "Suze mi same idu, srce mi je puklo na komade. Bio si uz mene kad mi je…
Blic 09.12.2020
Dušica Grabović, pevačica i bivša učesnica rijaliti šou programa "Farma" podelila je tužne vesti i otkrila da joj je umro ujak koga je jako volela. Naime, Dušica je pre 13 godina ostala bez majke, a na svom Instagramu saopštila je da je pre četiri dana… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 34 minutajoš 35 povezanih
Tramp o napadu na Iran: „Nismo nikom rekli za napad, nije ni Japan za Perl Harbor“
Dnevnik pre 23 minutajoš 233 povezane
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
Lesor motivisan pred Zvezdu: "Ako to učinimo, nijedan tim u Evropi nas neće moći zaustaviti"
Nova pre 1 satjoš 43 povezane