Повезане вести

Уместо њега, из болнице сам однела само кофер: Потресна исповест Сање Маринковић након смрти оца - "депресивна сам"!

Уместо њега, из болнице сам однела само кофер: Потресна исповест Сање Маринковић након смрти оца - "депресивна сам"!

Мондо 10.12.2020
Водитељка је недавно претрпела тежак породични губитак. Водитељка је недавно претрпела тежак породични губитак. Отац водитељке "Магазина ИН" Сање Маринковић, недавно је преминуо, а она је у последњим тренутцима све време… »
Потресна исповест Сање Маринковић о породичној трагедији

Потресна исповест Сање Маринковић о породичној трагедији

Нова 10.12.2020
Водитељка Сања Маринковић, недавно је дала потресну исповест за магазин "Стори", у којем је причала о породичној трагедији, односно, о смрти свог оца који се борио са канцером. “Нажалост, недавно сам се сусрела са највећим… »
Имам нападе панике, депресивна сам! Сања Маринковић преживела породичну трагедију, а један кофер ће је увек болети

Имам нападе панике, депресивна сам! Сања Маринковић преживела породичну трагедију, а један кофер ће је увек болети

Курир 10.12.2020
Сања Маринковић се недавно суочила са губитком оца, а сада је први пут потпуно отворено и детаљно проговорила о свему томе. - Нажалост, недавно сам се сусрела са највећим болом који нечије дете може да осети, а то је губитак… »
Сањина потресна исповест о покојном оцу: Уместо њега, из болнице сам однела само кофер...

Сањина потресна исповест о покојном оцу: Уместо њега, из болнице сам однела само кофер...

Телеграф 10.12.2020
- Знам да та бол неће никад престати и да ми ова стварност никад неће бити довољна и боља него што је била - рекла је водитељка. Сања Маринковић (46) поделила је са јавношћу кроз шта је прошла услед очеве смрти и каже да… »

Вести дана »