Повезане вести
Дипломате: Влада злоупотребила своју “техничку позицију”
Нова 10.12.2020
Парламентарна Радничка партија Црне Горе, чланица ДФ-а, саопштила је данас да је погрешно тумачење да је протераном српском амбасадору Владимиру Божовићу истекао агреман, како то тврди министар спољних послова Ðорђе Радуловић… »
“Нова Влада не може да уради ништа по питању Божовића”
Нова 10.12.2020
Да сам ја амбасадор у некој земљи, вероватно не бих јавно, без обзира на лично мишљење, излазио са ставовима који могу бити осетљиви по унутрашњи консензус те државе, изјавио је министар спољних послова Црне Горе Ђорђе… »
Министар спољних послова Црне Горе: Нова влада није у могућности да „помилује” Божовића
Данас 10.12.2020
Да сам ја амбасадор у некој земљи, вероватно не бих јавно, без обзира на лично мишљење, излазио са ставовима који могу бити осетљиви по унутрашњи консензус те државе, изјавио је данас министар спољних послова Црне Горе… »
Радуловић променио став о протеривању амбасадора Божовића
Дневник 10.12.2020
ПОДГОРИЦА: Шеф црногорске дипломатије у новој црногорској влади Ђорђе Радуловић изјавио је да нова црногорска влада не може ништа да уради на, како наводи, "помиловању" српског амбасадора Владимира Божовића. Радуловић, који је… »
Вести дана »
Шеф Европског савета: Русији се не сме дозволити успех за преговарачким столом о Украјини
Вести онлине пре 19 минутајош 27 повезаних
На више путева у Мачванском округу и даље обустављен саобраћај због блокада пољопривредника
Радио сто плус пре 2 сатајош 51 повезана
Огласила се Душка Вучинић након вести да је пукао кран у студију РТС-а: „Постојали су технички проблеми, мало касни генерална проба“
Дневник пре 1 сатјош 24 повезане
Гламочић: Од понедељка, 2. марта, јавни позив за подстицаје од 18.000 динара по хектару
Еуроневс пре 8 минутајош 27 повезаних