Povezane vesti

Diplomate: Vlada zloupotrebila svoju “tehničku poziciju”

Diplomate: Vlada zloupotrebila svoju “tehničku poziciju”

Nova 10.12.2020
Parlamentarna Radnička partija Crne Gore, članica DF-a, saopštila je danas da je pogrešno tumačenje da je proteranom srpskom ambasadoru Vladimiru Božoviću istekao agreman, kako to tvrdi ministar spoljnih poslova Ðorđe Radulović. To, kako navodi… »
“Nova Vlada ne može da uradi ništa po pitanju Božovića”

“Nova Vlada ne može da uradi ništa po pitanju Božovića”

Nova 10.12.2020
Da sam ja ambasador u nekoj zemlji, verovatno ne bih javno, bez obzira na lično mišljenje, izlazio sa stavovima koji mogu biti osetljivi po unutrašnji konsenzus te države, izjavio je ministar spoljnih poslova Crne Gore Đorđe Radulović, napominjući… »
Ministar spoljnih poslova Crne Gore: Nova vlada nije u mogućnosti da „pomiluje” Božovića

Ministar spoljnih poslova Crne Gore: Nova vlada nije u mogućnosti da „pomiluje” Božovića

Danas 10.12.2020
Da sam ja ambasador u nekoj zemlji, verovatno ne bih javno, bez obzira na lično mišljenje, izlazio sa stavovima koji mogu biti osetljivi po unutrašnji konsenzus te države, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Crne Gore Đorđe Radulović… »
Radulović promenio stav o proterivanju ambasadora Božovića

Radulović promenio stav o proterivanju ambasadora Božovića

Dnevnik 10.12.2020
PODGORICA: Šef crnogorske diplomatije u novoj crnogorskoj vladi Đorđe Radulović izjavio je da nova crnogorska vlada ne može ništa da uradi na, kako navodi, "pomilovanju" srpskog ambasadora Vladimira Božovića. Radulović, koji je prethodnih 10… »

Vesti dana »