Povezane vesti
Turčinu zaplenjen pun kofer psihoaktivnih lekova
IndeksOnline 10.12.2020
BATROVCI – Carinici ju u sredu na na graničnom prelazu u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko 5.000 različitih lekova, među kojima je preko 3.000 tableta koje sadrže psihoaktivne supstance. Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kod… »
Turčinu zaplenjen pun kofer psihoaktivnih lekova
Sandžak haber 10.12.2020
BATROVCI – Carinici ju u sredu na na graničnom prelazu u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko 5.000 različitih lekova, među kojima je preko 3.000 tableta koje sadrže psihoaktivne supstance. Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kod… »
Na Batrovcima zaplenjen kofer pun psihoaktivnih lekova
RTV 10.12.2020
BATROVCI - Na graničnom prelazu Batrovci carinici su juče, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko 5.000 različitih lekova, među kojima je preko 3.000 tableta koje sadrže psihoaktivne supstance. Prekršaj je otkriven kada se oko 13:30… »
Vesti dana »
Skupština raspravlja o Mrdićevim zakonima, Ekološki ustanak "ne učestvuje u farsi"
N1 Info pre 35 minutajoš 45 povezanih
„Ja nisam dužna ovo da trpim. Policijo, radi nešto“: Bekuta u Čačku navodila policiju gde da reaguje, građani joj vikali da je uzela njihovih 40.000 evra (VIDEO)
Nova pre 30 minutajoš 37 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 15 satijoš 2 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Bin Zajedom i o NIS-u, već znam ko će biti partner
RTV pre 25 minutajoš 24 povezane