Povezane vesti
Potresna poruka skrhane žene Tike Arsića nakon njegove smrti
Nova 11.12.2020
Glumac Tihomir Tika Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti, a njegova supruga oprostila se od njega emotivnom porukom koju je objavila na svojim društvenim mrežama. Jelena Arsić na svom instagramu postavila je fotografiju preminulog glumca… »
Žena tike arsića se oglasila prvi put posle njegove smrti: Ljubavi moja, prevario si nas! Nije lako nositi tu težinu... (foto)…
Večernje novosti 10.12.2020
BALERINA Jelena Arsić za Tihomira se udala 2011. godine, a svaki dan proveden sa njim bio je ispunjen ljubavlju. Tihomir je umro od raka pankreasa 7. decembra, a Jelena mu je na mrežama posvetila emotivnu poruku. - Ljubavi moja! Živeo si glasno, a otišao… »
"Ljubavi moja, ono što znam: Sigurno..." Supruga Tike Arsića skrhana, sva njena tuga stala je u ovu poruku: "Prevario si…
Blic 10.12.2020
Glumac Tihomir Tika Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti, a njegova supruga oprostila se emotivnom porukom. Jelena Arsić na svom instagramu postavila je fotografiju preminulog glumca, uz koju je napisala: - Ljubavi moja! Živeo si glasno… »
Vesti dana »

„Spavaću u zatvoru, ali uzdignute glave” Bivši predsednik Francuske Sarkozi teško primio sudsku presudu
Dnevnik pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Nedeljnik pre 2 satajoš 36 povezanih

Potresna scena na meču Zvezde u Areni: Ajzeju Kenana izneli sa terena
Mondo pre 17 minutajoš 39 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 46 povezanih