Повезане вести

Контић негира покушај убиства Мандића, тврди да су пријатељи

Контић негира покушај убиства Мандића, тврди да су пријатељи

Дневник 11.12.2020
НОВИ САД: Иван Контић (30) данас је пред Вишим јавним тужилаштвом негирао да је икада помислио, а камо ли покушао да убије било кога, посебно не Миљана Мандића 24. августа у Новом Саду, с којим је био у добрим односима. У својој… »
"Да сам хтео да га убијем, убио бих га, мислио сам да има пиштољ": Откривено како се Контић бранио пред судијом

"Да сам хтео да га убијем, убио бих га, мислио сам да има пиштољ": Откривено како се Контић бранио пред судијом

Мондо 11.12.2020
Теза његове одбране коју је данас изнео је да је он као некадашњи репрезентативац Црне Горе у џудоу зна који су захвати и ударци опасни по живот и ниједан такав није задао Мандићу током физичког обрачуна, а да је хтео, могао… »
Откривамо шта је Контић рекао на саслушању: Нисам хтео да убијем Мандића! Да сам хтео, могао сам

Откривамо шта је Контић рекао на саслушању: Нисам хтео да убијем Мандића! Да сам хтео, могао сам

Курир 11.12.2020
Бранилац Ивана Контића, адвока Зора Добричанин Никодиновић потврдила је за Курир да је њен клијент данас саслушан пред Вишим јавним тужилаством у Новом Саду и да је изнео детаљну одбрану и одговарао на сва постављена питања… »
Браниоци Ивана Контића поново тражили изузеће тужиоца, тужилаштво се не оглашава

Браниоци Ивана Контића поново тражили изузеће тужиоца, тужилаштво се не оглашава

Н1 Инфо 11.12.2020
Иван Контић, окривљен за покушај убиства 28-годишњег М.М. у Новом Саду, који је пре три дана изручен Србији, саслушан је у Вишем јавном тужилаштву. Његови браниоци други пут су затражили изузеће поступајућег тужиоца, како су… »
Срамна одбрана садисте: Контић свирепо тукао младића, тврди да није покушао да га убије, а његови адвокати кажу: "Они су…

Срамна одбрана садисте: Контић свирепо тукао младића, тврди да није покушао да га убије, а његови адвокати кажу: "Они су…

Блиц 11.12.2020
Иван Контић (30) изнео је данас одбрану пред надлежним тужиоцем новосадског Вишег јавног тужилаштва које га након бруталног пребијања Миљана Мандића (28) 24. августа испред једног локала у Новом Саду сумњичи да је починио… »
Саслушан Иван Контић: Комплетан снимак ће се појавити кад-тад

Саслушан Иван Контић: Комплетан снимак ће се појавити кад-тад

Луфтика 11.12.2020
Иван Контић, који се сумњичи за брутално пребијање Миљана Мандића (28) у Новом Саду саслушан је данас у Вишем суду у том граду. Контић је на данашњем саслушању негирао кривицу за кривично дело покушај убиства које му се… »
Срамна одбрана батинаша Контића: Први ме је ударио

Срамна одбрана батинаша Контића: Први ме је ударио

Нова 11.12.2020
Иван Контић, који се сумњичи за брутално пребијање Миљана Мандића (28) у Новом Саду саслушан је данас у Вишем суду у том граду. Он је на данашњем саслушању негирао кривицу за кривично дело покушај убиства које му се ставља… »
Изрученог контића данас приводе на саслушање: Тужиоцу открива зашто је пребио Мандића

Изрученог контића данас приводе на саслушање: Тужиоцу открива зашто је пребио Мандића

Курир 11.12.2020
НОВИ САД - Иван Контић (30) који се сумњичи за покушај убиства Миљана Мандића 24. августа, бруталним пребијањем данас ће тим поводом бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Новом Саду. Саслушање ће бити… »
Контић данас открива зашто је пребио Мандића

Контић данас открива зашто је пребио Мандића

Нова 11.12.2020
Иван Контић (30) који се сумњичи за покушај убиства Миљана Мандића 24. августа, бруталним пребијањем данас ће тим поводом бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Новом Саду. Саслушање ће бити затворено за… »
Контић данас у тужилаштву: Саслушање због покушаја убиства

Контић данас у тужилаштву: Саслушање због покушаја убиства

Вечерње новости 11.12.2020
У ВИШЕМ суду у Новом Саду јуче је донета одлука према којој је Никшићанину Ивану Контићу (30), осумњиченом за пребијање Миљана Мандића (28) из Београда, потврђен притвор до 30 дана, који је претходно био одређен решењем о… »
Контић пред тужиоцем данас износи детаљну одбрану

Контић пред тужиоцем данас износи детаљну одбрану

Нова 11.12.2020
Иван Контић (30), коме је јуче у Новом Саду потврђен притвор, биће данас приведен на саслушање пред тужиоца пред којим ће моћи да детаљно изнесе своју одбрану у вези са оптужбом за кривично дело покушај убиства Миљана Мандића… »

Вести дана »