Povezane vesti
Kod trećeg faula Voldena „gubimo glavu“: Obradović nije mnogo hteo o suđenju posle Olimpijakosa
Vesti online 11.12.2020
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da njegov tim ima za čime da žali nakon poraza od Olimpijakosa u 13.kolu Evrolige. Crveno-beli su odlično otvorili meč i imali plus 14 posle prvih 10 minuta, ali su na kraju poraženi posle… »
Barcokas sija od sreće: U početku smo bili umorni, a posle smo odradili odlično posao
Večernje novosti 11.12.2020
TRENER Olimpijakosa Jorgos Barcokas odao je priznanje svojim košarkašima nakon pobede nad Crvenom zvezdom u 13. kolu Evrolige. Grčki crveno-beli su slavili u dramatičnoj završnici, iako je Zvezda furioznom igrom otvorila meč i prvu deonicu rešila u… »
Obradović o ključnom momentu poraza: Tad smo bili izgubljeni
Nova 11.12.2020
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da njegov tim ima za čime da žali nakon poraza od Olimpijakosa u 13.kolu Evrolige. Crveno-beli su odlično otvorili meč i imali plus 14 posle prvih 10 minuta, ali su na kraju poraženi posle… »
"Ja sam rekao da se pravi: Faul!" Saša Obradović posle drame s Olimpijakosom i nerećnog poraza Zvezde: Čudan kriterijum…
Sportal blic 10.12.2020
Košarkaši su u veoma uzbudljivoj utakmici poraženi u sklopu 13. kola od na svom terenu. Posle svega, trener Crvene zvezdesmatra da je njegov tim propustio veliku šansu da zabeleži pobedu nad Olimpijakosom. – Čestitke Olimpijakosu, ali mi imamo za… »
Obradović najavio promene: Tražimo pojačanja, nedostaje nam plej, suđenje je bilo čudno
Večernje novosti 10.12.2020
TRENER košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izneo je utiske posle novog poraza crveno-belih u Evroligi. Klub sa Malog Kalemegdana je izgubio od tima iz Pireja sa 81:79. - Nažalost izgubili smo, ali imali smo šanse večeras. Dobro smo počeli, sa… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 9 satijoš 2 povezane