Povezane vesti
Radoš Bajić hospitalizovan: Podmukla korona me nije zaobišla
Nova 11.12.2020
Glumac i producent Radoš Bajić, pozitivan je na koronavirus i trenutno se nalazi u bolnici. “Dragi prijatelji, u Srbiji se svakog dana potvrdi više hiljada zaraženih koronavirusom koji hara svetom. Uprkos poštovanju preporuka struke i merama… »
Radoš Bajić u bolnici: "Podmukli i nezvani Kovid gost se nije obazirao i nije me zaobišao"
Blic 11.12.2020
Radoš Bajić pozitivan je na koronu i trenutno je u bolnici. - Dragi prijatelji, u Srbiji se svakog dana potvrdi više hiljada zaraženih korona virusom koji hara svetom. Uprkos poštovanju preporuka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio… »
Vesti dana »

Srbija je zemlja u kojoj su policija, pravosuđe i bezbednosne službe skršeni: Zaključak Rezolucije Evropskog parlamenta
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih

Đurićeve procene su realne ili promašene: Tvrdi da Trampova administracija ima "simpatije i sluha" prema Srbiji (video)
Pravda pre 15 minutajoš 36 povezanih

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 3 satajoš 27 povezanih