Povezane vesti

Horor u centru Beograda: Tuča migranata kod Zelenog venca, muškarac leži u lokvi krvi (video)

Horor u centru Beograda: Tuča migranata kod Zelenog venca, muškarac leži u lokvi krvi (video)

Blic 11.12.2020
Jedna osoba lakše je povređena danas oko 14 sati u Kameničkoj ulici, u centru Beograda kada je došlo do tuče migranata. "U tuči između četvorice migranata jedan migrant je zadobio lake telesne povrede. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju… »
MUP Srbije: U tuči na Zelenom vencu povređen migrant

MUP Srbije: U tuči na Zelenom vencu povređen migrant

Nova 11.12.2020
U tuči između četvorice migranata koja se danas oko 14 časova dogodila u Beogradu u Kameničkoj ulici na opštini Savski venac, jedan migrant je zadobio lake telesne povrede. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i… »
MUP: Tuča migranata kod Zelenog venca

MUP: Tuča migranata kod Zelenog venca

N1 Info 11.12.2020
Kod Zelenog venca danas se dogodila tuča migranata, u kojoj je jedan migrant zadobio lake povrede, saopštio je MUP. "U tuči između četvorice migranata koja se danas oko 14 časova dogodila u Beogradu u Kameničkoj ulici na opštini Savski venac… »
Tuča migranata kod Zelenog venca: Prolaznici pomogli prebijenom mladiću (video)

Tuča migranata kod Zelenog venca: Prolaznici pomogli prebijenom mladiću (video)

Mondo 11.12.2020
Prolaznici su prišli i pomogli povređenom mladiću. Prolaznici su prišli i pomogli povređenom mladiću. U centru Beograda danas je došlo do tuče migranata. U Kameničkoj ulici, kod Zelenog venca, trojica migranta su napali i pretukli četvrtog… »
Horor kod zelenog venca: Migrant leži na ulici - napali ga drugi migranti, pa pobegli (video)

Horor kod zelenog venca: Migrant leži na ulici - napali ga drugi migranti, pa pobegli (video)

Večernje novosti 11.12.2020
U KAMENIČKOJ ulici, u centru Beograda došlo je do tuče migranata, navodeno je na Instagram stranici "Moj Beograd". Kako je napisano u opisu videa, trojica migranata je napalo jedno osobu nasred ulice. Muškarac je ostao da leži na ulici, a napadači… »
VIDEO Tuča u Kameničkoj ulici, trojica pretukla muškarca

VIDEO Tuča u Kameničkoj ulici, trojica pretukla muškarca

Nova 11.12.2020
Jedna muška osoba povređena je u tuči koja se dogodila danas popodne u Kameničkoj ulici na Zelenom Vencu. Na Instagram stranice ,,Moj Beograd” objavljen je snimak krvavog muškarca kako sedi na ulici. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Na… »

Vesti dana »