Povezane vesti
Horor u centru Beograda: Tuča migranata kod Zelenog venca, muškarac leži u lokvi krvi (video)
Blic 11.12.2020
Jedna osoba lakše je povređena danas oko 14 sati u Kameničkoj ulici, u centru Beograda kada je došlo do tuče migranata. "U tuči između četvorice migranata jedan migrant je zadobio lake telesne povrede. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih… »
MUP: Tuča migranata kod Zelenog venca
N1 Info 11.12.2020
Kod Zelenog venca danas se dogodila tuča migranata, u kojoj je jedan migrant zadobio lake povrede, saopštio je MUP. "U tuči između četvorice migranata koja se danas oko 14 časova dogodila u Beogradu u Kameničkoj ulici na opštini Savski venac, jedan… »
MUP Srbije: U tuči na Zelenom vencu povređen migrant
Nova 11.12.2020
U tuči između četvorice migranata koja se danas oko 14 časova dogodila u Beogradu u Kameničkoj ulici na opštini Savski venac, jedan migrant je zadobio lake telesne povrede. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i… »
Tuča migranata kod Zelenog venca: Prolaznici pomogli prebijenom mladiću (video)
Mondo 11.12.2020
Prolaznici su prišli i pomogli povređenom mladiću. Prolaznici su prišli i pomogli povređenom mladiću. U centru Beograda danas je došlo do tuče migranata. U Kameničkoj ulici, kod Zelenog venca, trojica migranta su napali i pretukli četvrtog. Napadači su… »
Horor kod zelenog venca: Migrant leži na ulici - napali ga drugi migranti, pa pobegli (video)
Večernje novosti 11.12.2020
U KAMENIČKOJ ulici, u centru Beograda došlo je do tuče migranata, navodeno je na Instagram stranici "Moj Beograd". Kako je napisano u opisu videa, trojica migranata je napalo jedno osobu nasred ulice. Muškarac je ostao da leži na ulici, a napadači su… »
VIDEO Tuča u Kameničkoj ulici, trojica pretukla muškarca
Nova 11.12.2020
Jedna muška osoba povređena je u tuči koja se dogodila danas popodne u Kameničkoj ulici na Zelenom Vencu. Na Instagram stranice ,,Moj Beograd” objavljen je snimak krvavog muškarca kako sedi na ulici. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Na toj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Pljuskovi zahvatili Beograd, najava stabilizacije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 32 povezane
JUTA saopštila na kojim graničnim prelazima će sutra biti obustavljen rad
Danas pre 14 minutajoš 20 povezanih
Kosovska policija pretresala građane koji su došli na manastirsku slavu kod Prizrena
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih