Povezane vesti
Zlatne vize postale trend kod ultrabogataša: Crna Gora im ponudila posebne pogodnosti
Mondo 11.12.2020
Crna Gora je relativno pristupačna pošto minimalna vrednost investicije koja garantuje dobijanje ove vrste vize, iznosi oko 400.000 američkih dolara. Crna Gora je relativno pristupačna pošto minimalna vrednost investicije koja garantuje dobijanje ove… »
Crnogorske zlatne vize na ceni: Za ultrabogataše ova zemlja ima jednu pogodnost!
Kurir 11.12.2020
Crna Gora jedna je od najpopularnijih država za milionere koji žele da dobiju takozvanu "Zlatnu vizu" putem ulaganja ili davanja donacija određenoj državi, pokazuje lista koju je objavila kompanija Astons, koja se bavi pružanjem usluga investicionih… »
Vesti dana »

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

RHMZ izdao upozorenje: Večeras ponovo pljuskovi i grmljavina
Glas Zaječara pre 1 satjoš 55 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih