Povezane vesti
Sin baka coke opisao stravu u kući: Otišao sam da joj podignem penziju, a zatekao je s nožem u srcu! Mama je imala težak život…
Kurir 12.12.2020
Marko Stojanović navodi da ga je mama sama gajila, kao i da je u poslednje vreme bila kao senka. Marko Stojanović, sin Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, koja je 10. decembra, kako se sumnja, izvršila samoubistvo i koja je bila optužena… »
Morala sam da ga ubijem, mučio me je 2 godine: Baka Coka se po izlasku iz zatvora poverila prijatelju! Pričali su o ubistvu...…
Kurir 12.12.2020
Ubistvo investitora Zorana Trifunovića na Zvezdari koje je počinila Stojanka Stojanović, Baka Coka, dan danas deli javnost. Većina je naziva herojem Srbije i paradigmom borbe za pravdu, ali jedan deo građana osuđuje njen čin. Stojanka se neposredno po… »
Tužna sudbina baka Coke pokazala da ubistvo nije rešenje: Evo šta o tome kažu njeni prijatelji i komšije
Blic 12.12.2020
Za dve godine otkako je Stojanka Stojanović (72) iz cegera izvadila pištolj i ubila čoveka nasred ulice, do sinoć, kada je digla ruku na sebe i probola se nožem, ova starica je postala simbol. Za jedan deo ljudi u Srbiji ona je paradigma bespomoćnosti… »
"Otišao sam da joj podignem penziju, a kad sam: Došao..." Sin baka Coke, ubice investitora, otkriva kako je živela nedeljama…
Blic 12.12.2020
– Bila je već bolesna i stara. Poslednjih šest meseci više je bila po bolnicama nego u kući. To više nije bila ona, koja je bila pokretna - kaže sin Stojanke Stojanović (72), koji ju je pronašao mrtvu u stanu. Stojanka, poznatija i kao baka Coka, ubila… »
Tužilaštvo traži: Telo baka Coke poslato na obdukciju
Nova 12.12.2020
Više tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela Stojanke Stojanović poznatije kao "baka Coka", kao i toksikološke analize kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i sve nejasne okolnosti. Naime, beživotno telo Stojanke Stojanović pronađeno je juče… »
Telo baka coke poslato na obdukciju: Tužilaštvo razmatra samoubistvo Stojanke Stojanović - Govorila da će se ubiti ako bude…
Večernje novosti 11.12.2020
POSLE pronalaženja tela Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, u njenoj kući sa nožem u grudima, Više tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uradi obdukcija sa toksikološkom analizom. Kada stignu ti rezultati i u zavisnosti šta pokažu… »
Vesti dana »

Tri decenije od "Oluje": U najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle Drugog svetskog proterano 220.000 Srba iz Hrvatske
Euronews pre 31 minutajoš 28 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 5 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 10 satijoš 27 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 4 satijoš 22 povezane