Повезане вести
Син бака цоке описао страву у кући: Отишао сам да јој подигнем пензију, а затекао је с ножем у срцу! Мама је имала тежак живот…
Курир 12.12.2020
Марко Стојановић наводи да га је мама сама гајила, као и да је у последње време била као сенка. Марко Стојановић, син Стојанке Стојановић (72), познатије као бака Цока, која је 10. децембра, како се сумња, извршила самоубиство… »
Морала сам да га убијем, мучио ме је 2 године: Бака Цока се по изласку из затвора поверила пријатељу! Причали су о убиству...…
Курир 12.12.2020
Убиство инвеститора Зорана Трифуновића на Звездари које је починила Стојанка Стојановић, Бака Цока, дан данас дели јавност. Већина је назива херојем Србије и парадигмом борбе за правду, али један део грађана осуђује њен чин… »
Тужна судбина бака Цоке показала да убиство није решење: Ево шта о томе кажу њени пријатељи и комшије
Блиц 12.12.2020
За две године откако је Стојанка Стојановић (72) из цегера извадила пиштољ и убила човека насред улице, до синоћ, када је дигла руку на себе и пробола се ножем, ова старица је постала симбол. За један део људи у Србији она је… »
"Отишао сам да јој подигнем пензију, а кад сам: Дошао..." Син бака Цоке, убице инвеститора, открива како је живела недељама…
Блиц 12.12.2020
– Била је већ болесна и стара. Последњих шест месеци више је била по болницама него у кући. То више није била она, која је била покретна - каже син Стојанке Стојановић (72), који ју је пронашао мртву у стану. Стојанка, познатија… »
Тужилаштво тражи: Тело бака Цоке послато на обдукцију
Нова 12.12.2020
Више тужилаштво у Београду наложило је обдукцију тела Стојанке Стојановић познатије као "бака Цока", као и токсиколошке анализе како би се утврдио тачан узрок смрти и све нејасне околности. Наиме, беживотно тело Стојанке… »
Тело бака цоке послато на обдукцију: Тужилаштво разматра самоубиство Стојанке Стојановић - Говорила да ће се убити ако буде…
Вечерње новости 11.12.2020
ПОСЛЕ проналажења тела Стојанке Стојановић (72), познатије као бака Цока, у њеној кући са ножем у грудима, Више тужилаштво у Београду је наложило да се уради обдукција са токсиколошком анализом. Када стигну ти резултати и у… »
Вести дана »
Одржан најбројнији састанак са пољопривредницима у Палати Србија: Договорене мере за заштиту домаће производње
Сербиан Невс Медиа пре 11 минутајош 22 повезане
Синдикати ГСП 'Београд': Шапић изнео нетачне податке о броју нових возила и возача
Бета пре 12 минутајош 30 повезаних
Тањга миран пред Нови Пазар: "Немам друштвене мреже, нити притисак..."
Спортске.нет пре 16 минутајош 27 повезаних
Трампа управо питали да ли разматра ограничени напад на Иран: Овако је одговорио
Телеграф пре 2 сатајош 25 повезаних