Повезане вести

Каја Остојић открила колико дуго је издржала без хране и насмејала фанове

Каја Остојић открила колико дуго је издржала без хране и насмејала фанове

Вести онлине 12.12.2020
Певачица Катарина Остојић важи за једну од најзгоднијих дама на нашој естради, а ову титулу стекла је захваљујући посебном режиму исхране и напорним вежбама у теретани. Наиме, Каја је на свом Инстаграму саопштила пратиоцима да… »
Без хране 24 часа: Каја забринула фанове објавом, а ево шта је прво урадила после гладовања! (фото)

Без хране 24 часа: Каја забринула фанове објавом, а ево шта је прво урадила после гладовања! (фото)

Мондо 12.12.2020
Ипак им је лакнуло када су прочитали. Ипак им је лакнуло када су прочитали. Певачица Каја Остојић, која својим изгледом никог не оставља равнодушним, поделила је са фановима информацију којом је забринула фанове. Ради се о томе… »
"Преживела сам гладовање 24 сата": Каја Остојић забринула све, ево шта је уследило после

"Преживела сам гладовање 24 сата": Каја Остојић забринула све, ево шта је уследило после

Блиц 12.12.2020
Певачица Катарина Каја Остојић поделила је са пратиоцима да је чак 24 сата гладовала, али да је након тога почастила себе. - Само да се јавим да сам преживела 24 - часовно гладовање и да сам након истог појела један машала… »
Преживела сам 24-часовно гладовање! Каја Остојић забринула фанове објавом, па открила шта је уследило после! (фото)

Преживела сам 24-часовно гладовање! Каја Остојић забринула фанове објавом, па открила шта је уследило после! (фото)

Курир 12.12.2020
Певачица Катарина Каја Остојић веома води рачуна о свом изгледу, а сада је на свом Инстаграму саопштила пратиоцима да је издржала 24 часа без хране. Наиме, она је забринула многе својом изјавом да ништа није јела, али је истакла… »

Вести дана »