Povezane vesti
Čedo moje, tragedijo i muko moja Gradio sam kuću za tri junaka, a vidi šta me snašlo! Roditelji poginulog pilota na lekovima…
Kurir 12.12.2020
Tela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci. Otac i majka Igora… »
"Plavo ti nebo, veseli dečače": Potresne oproštajne poruke prijatelja Igora iz Borče koji je poginuo u padu aviona preplavile…
Blic 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Ivanović (34) iz… »
Oproštajne poruke poginulom pilotu: Plavo ti nebo, dečače
Nova 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Jovanović (34) iz… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa
Beta pre 53 minutajoš 23 povezane
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
Morava info pre 52 minutajoš 14 povezanih
Zaplenjeno oko 400 kilograma rezanog duvana u Novom Pazaru: Osumnjičeni oštetio budžet za oko 4.400.000 dinara
Euronews pre 7 minutajoš 11 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih