Повезане вести
Чедо моје, трагедијо и муко моја Градио сам кућу за три јунака, а види шта ме снашло! Родитељи погинулог пилота на лековима…
Курир 12.12.2020
Тела Београђанина Игора Ивановића и румунске држављанке, чланова посаде спортског авиона који се срушио у четвртак на Козари, напокон су извучена са места трагедије и транспортована на обдукцију у Завод за судску медицину у… »
"Плаво ти небо, весели дечаче": Потресне опроштајне поруке пријатеља Игора из Борче који је погинуо у паду авиона преплавиле…
Блиц 12.12.2020
"Никад не знаш кад некога видиш последњи пут, извини за све анђеле, почивај у миру...", гласила је једна од опроштајних порука погинулом оператеру и пилоту из Борче, који је страдао у паду авиона изнад Козаре у Републици… »
Опроштајне поруке погинулом пилоту: Плаво ти небо, дечаче
Нова 12.12.2020
"Никад не знаш кад некога видиш последњи пут, извини за све анђеле, почивај у миру...", гласила је једна од опроштајних порука погинулом оператеру и пилоту из Борче, који је страдао у паду авиона изнад Козаре у Републици… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 42 минутајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 57 минутајош 4 повезане
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 1 сатјош 2 повезане