Povezane vesti
Čedo moje, tragedijo i muko moja Gradio sam kuću za tri junaka, a vidi šta me snašlo! Roditelji poginulog pilota na…
Kurir 12.12.2020
Tela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci. Otac i majka… »
"Plavo ti nebo, veseli dečače": Potresne oproštajne poruke prijatelja Igora iz Borče koji je poginuo u padu aviona…
Blic 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Ivanović… »
Oproštajne poruke poginulom pilotu: Plavo ti nebo, dečače
Nova 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Jovanović… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
Sramota Skupštine Srbije: Milenko Jovanov snimljen kako pljuje poslanike dok traje tuča VIDEO
Nova pre 1 satjoš 170 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Rumunija: U drugi krug predsedničkih izbora idu Kalin Đorđesku i Elena Lasčoni
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih