Povezane vesti
Čedo moje, tragedijo i muko moja Gradio sam kuću za tri junaka, a vidi šta me snašlo! Roditelji poginulog pilota na lekovima…
Kurir 12.12.2020
Tela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci. Otac i majka Igora… »
"Plavo ti nebo, veseli dečače": Potresne oproštajne poruke prijatelja Igora iz Borče koji je poginuo u padu aviona preplavile…
Blic 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Ivanović (34) iz… »
Oproštajne poruke poginulom pilotu: Plavo ti nebo, dečače
Nova 12.12.2020
"Nikad ne znaš kad nekoga vidiš poslednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru...", glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj. Igor Jovanović (34) iz… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Odluka Konakovića nekonstruktivan potez, sagledaćemo moguće posledice po odnose
Insajder pre 21 minutajoš 34 povezane
RHMZ izdao upozorenje na izuzetno visoke temperature za 9. septembar
Šabačke novosti pre 31 minutajoš 38 povezanih
Zbog požara na Suvoj planini u delu Niške Banje proglašena vanredna situacija
Medijska kutija pre 26 minutajoš 33 povezane
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 21 povezana
Britanija udara na izraelska naselja: Zabranjuje uvoz robe sa Zapadne obale.
IndeksOnline pre 2 satajoš 27 povezanih